Alo!

Zvezda dovodi Sija da zasija

Francuz iz Monpeljea bi trebalo da dođe na jednogodiš­nju pozajmicu

- Piše: EKIPA ALO! sport@alo.rs

Đovani Sio na „Marakani“. Ovoletošnj­a potraga prvaka Srbije za kvalitetni­m strancem na poziciji napadača završena je, sva je prilika, odabirom poznatog Francuza.

Menadžeri 29-godišnjeg fudbalera Monpeljea trebalo bi danas da doputuju u Beograd i u razgovoru sa Zvezdinim rukovodstv­om dogovore transfer svog štićenika. Sio bi, zapravo, došao među crveno-bele na

pozajmicu do kraja sezone, a potom bi klub iz Ljutice Bogdana imao mogućnost da otkupi ugovor.

Prema specijaliz­ovanom sajtu za fudbalsko tržište „Transferma­rkt“, Sio vredi 3.500.000 miliona evra, ali se pretpostav­lja da bi ga Monpelje pustio i za dva miliona. Jasno, toliki novac je preveliki zalogaj za srpskog prvaka, pa je zbog toga u opticaju, za početak, zajam na godinu dana. I to pod uslovom da Sio ne bude insistirao na plati koju trenutno ima, a koja iznosi više od milion evra.

Rođeni Francuz, a od roditelja iz Obale Slonovače, ugovorom je vezan za Monpelje do 2021, međutim, u poslednje vreme, pogotovo posle sukoba s trenerom Der Zakarijano­m, nije u prvom planu. U tome Zvezda vidi šansu da ga dovede, a i Sio, očigledno, nema ništa protiv da u crveno-belom dresu nastavi karijeru.

Nekadašnji reprezenta­tivac Francuske u mlađim kategorija­ma, a i dalje član A selekcije „slonova“, svakako bi predstavlj­ao pojačanje za tim trenera Vladana Milojevića. Iskustvo sticano u Španiji, Švajcarsko­j, Nemačkoj i naravno Francuskoj, i te kako bi značilo crveno-belima tokom evropske jeseni - bilo u Ligi šampiona ili Ligi Evrope.

 ??  ?? Ljuljanje bebe: Srnić
je ovako proslavio gol
Ljuljanje bebe: Srnić je ovako proslavio gol

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia