Alo!

Krletu Ramadani da sastavlja tim? NEMA ŠANSE!

- Piše: K. RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

„Krstajić je častan čovek i njega pritisci raznih menadžera, ma kako se oni zvali, ne dotiču”, kaže bivši

direktor Trenerske škole FSS-A

Pokušaj Falija Ramadanija ili bilo kog drugog menadžera da utiču na sastav reprezenta­cije Srbije u startu je osuđen na propast, jer selektor Mladen Krstajić ne dozvoljava da mu se bilo ko meša u posao. To u razgovoru za „Alo!” tvrdi Milovan Đorić, nekadašnji direktor Trenerske škole Fudbalskog saveza Srbije.

Iskusni stručnjak takođe ističe da ne razume kako reprezenta­tivac u javnosti može da kritikuje selektora, jer je, po njegovom mišljenju, to neprofesio­nalno.

- Meni je žao Luke Milivojevi­ća, on je odličan igrač, ali ne može reprezenta­tivac u medijima da kritikuje selektora. To nije profesiona­lno i to se ne radi - kaže Đorić i nastavlja:

- Što se tiče priče o pokušaju Falija Ramadanija da progura svoje igrače u nacionalni tim, o tome ne mogu da govorim jer ne znam kad se to dogodilo, ali znam da Mladen Krstajić nikada ne bi pristao na takve stvari. Krle je častan čovek i tvrdim da kod njega to ne bi moglo da prođe. Njega pritisci raznih menadžera, ma kako se oni zvali, ne dotiču. On ima svoju

viziju i njom se rukovodi. Sumnje da se menadžeri mešaju u sastav nacionalno­g tima uvek su postojale, ali ovoga puta je po sredi nešto više od pukog nagađanja. Jer dva reprezenta­tivca su pod imenom i prezimenom optužila Falija Ramadanija da je pokušao da ih

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia