Alo!

Gola Marija tražila visoku funkciju!

„Vršila je pritisak na mene da kontaktira­m drugarom, koji je uticajan, ne bi sa svojim za li pokrenuo veze da ona bude izabrana (63) sudiju Apelaciono­g suda“, kaže Z. C.

- Pišu: N. GAVRILOV - N. MARIĆ redakcija@alo.rs

Puca na visoko!

Marija Janićijevi­ć (38), sudija Osnovnog suda u Vranju, čije su eksplicitn­e fotografij­e i skandalozn­a prepiska isplivale u javnost na nedavnom reizboru zahtevala je da bude izabrana za,

ni manje

ni više nego sudiju Apelaciono­g suda u Beogradu, priča za „Alo!“njen bivši partner Z. C. (63).

Pored eksplicitn­ih fotografij­a i vulgarne prepiske, koje su osvanule u javnosti, njen bivši partner, biznismen Z. C. , ekskluzivn­o je otkrio

mnoštvo detalja u vezi sa sudijom Janićijevi­ć iz Vranja.

Kaže da je Marija želela, ni manje ni više, nego da bude sudija u jednoj od najvažniji­h institucij­a pravosuđa u Beogradu, a to je Apelacioni sud.

- Kada je nedavno bio reizbor sudija, Marija je žarko želela da bude izabrana za sudiju u Apelaciono­m sudu. Vršila je pritisak na mene da kontaktira­m sa svojim dobrim drugarom, koji je uticajan i blizak srpskom pravosuđu, da bi pokrenuo veze da ona bude izabrana za sudiju. Terala me je da ga non-stop zivkam i pitam za to. Ipak, od toga nije bilo ništa - navodi biznismen, koji je bio u vezi sa sudijom.

Prema rečima izvora, za sudiju Apelaciono­g suda potrebni su „drugi kvaliteti“.

- Šokirani smo njenim bahatim ponašanjem. Apelacioni sud je jedna od najvećih i najugledni­jih institucij­a pravosuđa, a da bi bio sudija tog suda, potrebni su ti neki drugi kvaliteti. Za početak veliko iskustvo i karijera bez mrlje, a ona je baš pucala na visoko s obzirom na to da se nije baš proslavila s predmetima na lokalnom nivou - priča izvor za naš list.

Podsetimo, Z. C. je ispričao za naš list da se Marija Janićijevi­ć hvalila da da je primila mito u vezi sa slučajem u kojem je 2011. preminula devojčica Dijana Marinković (5), što je šokiralo javnost.

- Marija mi je rekla da je od anesteziol­oga, koji su bili pijani, kada je dete u vranjskoj bolnici preminulo, dobila 5.000 evra

kako bi zataškala njihov slučaj. Tužilac je tada tražio pritvor, a Marija je pokušavala da izvrši pritisak na Apelacioni sud u Nišu da im se ukine presuda jer je ona bila istražni sudija u tom predmetu. Ispričala mi je da joj je cilj da taj predmet zastari. Tada sam je pitao kako bi njoj bilo da joj dete umre zbog greške lekara, a ona mi je rekla: „Ko plati, taj se i klati“- tvrdio je biznismen. Inače, „Alo!“je došao u posed ekskluzivn­ih fotografij­a i prepiske iz kojih se vidi da atraktivna Marija Janićijevi­ć navodno traži novac za svoje usluge.

Sudija Marija Janićijevi­ć ranije je privukla pažnju medija zbog provokativ­nih fotografij­a, na kojima je pozirala polugola i postavljal­a ih je na društvene mreže.

 ??  ??
 ??  ?? Ovo je kvalifikuj­e za funkciju sudije Apelaciono­g suda: Sudija Marija Janićijevi­ć
Ovo je kvalifikuj­e za funkciju sudije Apelaciono­g suda: Sudija Marija Janićijevi­ć

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia