Alo!

NI HER ŽIKA MI NIJE RAVAN, JOŠ SAMO „MEČKU“DA KUPIM

-

Potraga za Danijelom Đorđevićem (17) iz Batajnice, čiji su roditelji u subotu prijavili nestanak, okončana je juče u Kovilju. Danijel je živ i zdrav, a u drugi grad je pobegao, kako kaže, jer je hitno morao da vidi svoju devojku, koja je trudna. Njegov otac Branislav, nakon prvobitnog šoka, što zbog sinovljevo­g nestanka, a zatim i vesti da će postati deda, kaže da mu ni her Žika iz čuvene dinastije nije ravan.

Branislav kaže da ga je zapravo majka Danijelove devojke Gorane (16) obavestila o tome gde se nalazi njegov sin. Naime, ona je na Fejsbuku videla obaveštenj­e o nestanku mladića, a potom pitala Danijela da li je na fotografij­i on taj, za kojim traga cela Srbija. Iako je Danijel to negirao, majka devojke je ipak shvatila o kome se radi i pozvala je Danijelovo­g oca, koji je nakon toga i otišao u Kovilj po sina.

Branislav za „Alo!“kaže da mu je milion najgorih stvari i zastrašuju­ćih scenarija prolazio kroz glavu dok nije ugledao svoje dete.

- Kuću je napustio bez mobilnog telefona. Nismo imali predstavu šta je razlog tome. Malo je reći da sam bio izbezumlje­n. Srećom, sve se dobro završilo. Eto, saznao sam da ću postati deda i drago mi je zbog toga. Danijel je pobegao od kuće kod devojke jer nije znao kako da nam kaže da je trudna… Sad sam kao her Žika iz filma „Lude godine“, samo mi fali da kupim starog „mercedesa 123“i da stavim šešir. Inače, budući prijatelji, Goranini roditelji, dočekali su me uz kafu i rakiju, domaćinski, kako već dolikuje. Kulturni su i fini ljudi. Svađe, naravno, nije bilo ni u najavi - priča Branislav i šaljivo dodaje da je on 99 odsto Žika i da njegovom prijatelju preostaje Milanova uloga.

Danijel kaže za naš list da je imao problem da se suoči sa reakcijom roditelja kada je reč o trudnoći njegove devojke Gorane. Navodi da njegovi roditelji nikada nisu bili u tolikoj meri strogi da ne bi mogao da im se poveri, zbog čega je njego- va reakcija bila nesmotrena.

- Otišao sam iznenada jer sam imao problem sa devojkom i želeo sam što pre da je vidim. U vezi smo osam meseci, a ona je u drugom stanju već četiri meseca. Nisam znao kako da kažem tati za to. Međutim, on je bio prva osoba kod koje sam se izokola raspitivao šta se dešava u trudnoći i koji su prvi simptomi, da bih onda shvatio da mi je devojka u drugom stanju. Gorana živi u Novom Sadu, često sam išao kod nje. I naši prijatelji su upoznati sa novonastal­om situacijom. U početku im je sve bilo čudno, kao i nama, a sada imamo njihovu podršku - navodi Danijel i dodaje da imaju u planu i svadbu. J. Mitrović

 ??  ?? Danijelov
otac: Branislav Đorđević
Danijelov otac: Branislav Đorđević
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia