Alo!

NOVINARKI PEVAČICA MIRA ŠKORIĆ PORUČUJE POVREĐENOJ SANDRA, IZDRŽI, MOLIMO SE ZA TEBE!

Otkad sam juče čula šta se dogodilo Sandri, mnogo sam potresena i u šoku sam, kaže Mira Škorić

- Piše: DANICA ĆURUVIJA danica.curuvija@alo.rs

Pevačica Mira Škorić poručila je Sandri Dendi, novinarki i producentk­inji emisije „Kuća od srca“, koja je prekjuče teško povređena u saobraćajn­oj nesreći kod Kovina, da izdrži i da se moli Bogu za nju.

- Otkad sam juče šta se dogodilo Sandri, mnogo sam potresena i u šoku sam. Vrlo smo zabrinuti zbog svega što joj se dogodilo i molimo se Bogu da se što pre oporavi - rekla je juče Mira Škorić za „Alo!“.

Škorićeva je prijatelji­ca Sandre Dende, a vest o tome da je teško povređena u saobraćajn­oj nesreći uzdrmala je pevačicu.

Kako „Alo!“saznaje od dobro obavešteno­g izvora „Alo!“iz Urgentnog centra u Beogradu, novinarka i producentk­inja emisije „Kuća od srca“, koja se emituje na TV „Pink“Sandra Denda, koja je prekjuče ujutru teško povređena u saobraćajn­oj nesreći kod Kovina u teškom je stanju, ali nije životno ugrožena.

On navodi da novinarka ima manji potres mozga, koji je ne ugrožava, ali da je za svaki slučaj stavljena u veštačku komu, kako bi se poštedeo njen organizam. Sandra ima nagnječenj­e rebara i pluća, a povređena joj je i butna kost.

- Sandra je sada namerno sedirana da bi je pripremili za ozbiljniju operaciju vilice. Ona ima smrskanu donju vilicu i u sredu je očekuje operacija na maksiofaci­jalnoj hirurgiji - rekao je sagovornik „Alo!“.

Izvor našeg lista precizira da poznata novinarka nema povrede opasne po život.

- Ona se nalazi u šoku A Urgentnog centra i o njoj brine celi tim lekara. Nakon ove operacije, očekujemo poboljšanj­e stanja povređene pacijentki­nje - istakao je sagovornik „Alo!“.

Sandra Denda je povređena u nesreći kod Kovina. Ona je bila na zadnjem sedištu, kada je automobil u kojem se nalazila sa još dvoje ljudi izgubio kontrolu i survao se u

kanal du- bok tri metra. Sandra je tada ispala kroz zatvoren prozor.

Pretpostav­lja se da je novinarka i producentk­inja emisije u automobilu „opel askona“bila u toku snimanja emisije „Kuća od srca“. Sa Sandrom u kolima bila je Dragana Joković (26) iz Smedereva, koja nije povređena, a na suvozačevo­m mestu bio je Aleksandar A. (21), čija kuća je trebalo da se gradi.

Dragana J. (26) iz Smedereva, koja se nalazila za volanom automobila, kada se dogodila teška saobraćajn­a nesreća u kojoj je povređena novinarka, nije imala vozačku dozvolu, saznaje „Alo!“od izvora bliskih istrazi.

Protiv Dragane Joković biće podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednost­i saobraćaja.

„Opel askona“, koji je vozila, nije bio registrova­n, a vlasništvo je Aleksandra A. (21), koji je s njima bio u kolima.

Protiv Aleksandra A. biće podneta prekršajna prijava. Nesreća se desila na putu koji uopšte nije kategorisa­n. Na Urgentnom centru danonoćno dežuraju Sandrine ćerke od 22 i 25 godina, koje su vrlo zabrinute za sudbinu majke.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia