Alo!

SARA JE STARI VUK, IZDRŽAĆE!

- Piše: NEMANJA GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

Bori se kao vuk! Studentkin­ja Sara Vidak (20) iz Beograda, koja je uhapšena i pritvorena zbog navodnog napada na sudiju Jelenu Stanišić u Kotoru, iako je u teškom zdravstven­om stanju, psihički je dosta jaka i odlučila je da se bori svim snagama da dokaže istinu! U petak se očekuje suđenje, a juče ju je posetio njen branilac i advokat Srđan Lješković da bi pripremili odbranu.

Studentkin­ja iz Beograda uhapšena je 14. avgusta zbog navodnog napada na sudiju Stanišić i od tada se nalazi u pritvoru u Spužu. Kako smo ranije saznali, u Crnu Goru je došla kako bi se oporavila, međutim, nije ni sanjala da će doživeti toliku neprijatno­st. Nalazi se u pritvoru poput najvećih kriminalac­a, a u petak je očekuje suđenje. Sarin branilac Srđan Lješković posetio je juče pritvorenu studentkin­ju kako bi pripremili odbranu, a kako ona kaže, očekuje pozitivan ishod po svoju branjenicu.

- Suđenje je u petak u 10 sati. Bio sam kod

Sare da se pripremimo za odbranu i rekao sam joj samo jednu jedini rečenicu: „Samo pričaj istinu“- rekao je Lješković i dodao da je Sara „jaka jer zna da će i ovo proći“.

- Sara je stari vuk, što bi rekli stariji Crnogorci! Zna da će i ovo proći i da joj sada predstoji borba da dokaže da nije ni pomislila, a kamoli uradila ono što joj se stavlja na teret optužnim aktom - poručio je advokat.

Prema njegovim rečima, Sara se dobro oseća, a u ćeliji se dobro slaže sa cimerkom, tako da nema primedbi što se tiče toga.

- Sa cimerkom se dobro slaže. Sara se zdravstven­o oseća dobro i nema nikakvih problema - kaže Lješković.

Otkako se nalazi u pritvoru u Spužu, Saru su posetili majka Olivera, ali i otac Aleksandar, koji je doputovao iz Istanbula, gde radi kao pilot za kompaniju „Turkiš erlajnz“. Majka Olivera takođe očekuje da će

u pe-

 ??  ??
 ??  ?? Srđan Lješković
Srđan Lješković
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia