Alo!

OTPAO ZID S TERASE SOLITERA U NIŠU

-

Betonska gromada dužine oko četiri i širine oko jedan metar srušila se u ponedeljak sa solitera od 17 spratova u ulici Vojvode Mišića u Nišu. Niko nije povređen.

Reč je o bočnoj oplati na levoj strani terase, koja se odvojila sa 16. sprata i sunovratil­a na stepenište ispred zgrade, najverovat­nije između jedan sat i tri sata posle ponoći. Te- tak pravda pobediti, ali je i poručila za „Alo!“da se Sara dobro drži koliko je to moguće u takvim uslovima.

- Sara je relativno dobro. Bio je advokat kod nje. Drži se koliko može. Čekamo petak, nadamo se dobrom ishodu i da će ipak pravda pobediti - kratko je poručila Olivera.

Vidakova se nalazi u pritvoru u Spužu, jer je, navodno, napala Jelenu Stanišić, sudiju Prekršajno­g suda. Stanišićev­a tvrdi da ju je Sara fizički napala, nakon što je Sarinom dečku izrekla prekršajnu kaznu, dok druga strana tvrdi da je Stanišićev­a najpre verbalno i fizički nasrnula na Beograđank­u, a kada je shvatila šta je uradila, optužila je devojku da ju je napala, dok je obavljala svoju dužnost.

Kako smo saznali, Saru očekuje operacija kolena, a prethodnih godina imala je ozbiljne komplikaci­je sa zdravljem.

- Pre pet godina imala je operaciju jajnika, koji je otklonjen, kao i jajovod. Došlo je do nekroze tkiva i početka sepse. Pre samo mesec dana na drugom jajniku Sari je pukla cista i izazvala veliko krvarenje u karlici - naveo je

izvor. rasa je u sastavu stana Nišlije Srboljuba Tošića. - Prošle noći bilo je jako nevreme, praštali su gromovi i pljuštala kiša, tako da niko nije primetio kada je došlo do havarije. Komšije sa nižih spratova kažu da su pomislile da je to bio udar groma. Takođe nisam čuo kada se to desilo i primetio sam tek jutros kada sam izašao na terasu - rekao je vlasnik stana Tošić. Stanari solitera na početku ulice primetili su betonski blok na stepeništu tek kada je stigla komunalna policija, koju je pozvao upravnik zgrade. Ovoga puta rušenju je verovatno kumovalo nevreme, ali konstrukci­ja je mogla da popusti i tokom dana, kad pored zgrade stanari prolaze ili se igraju deca, što bi bila prava katastrofa. S. I.

 ??  ?? Srećom, niko nije stradao
Srećom, niko nije stradao

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia