Alo!

ĆERKA BIVŠE MISICE SE BORI ZA SINA!

POTRESNA ŽIVOTNA PRIČA UČESNICE „PAROVA“ Dina Galorini, ćerka Ljiljane Žikić, bivše mis Jugoslavij­e, ušla je u luksuznu vilu u Zemunu kako bi zaradila novac za dete koje živi sa njenim bivšim mužem

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andrić@alo.rs

Dina Galorini, ćerka Ljiljane Žikić, bivše mis Jugoslavij­e, pesnikinje i heroine, koja je poginula u borbi na Kosovu, učesnica je sedme sezone „Parova“, a razlog za ulazak u rijaliti je, kako „Alo!“saznaje, veoma potresan. Naime, Dina je u vilu ušla kako bi sakupila dovoljno novca za osmogodišn­jeg sina Viktora, koji je nakon razvoda pripao ocu.

- Dina je imala teško detinjstvo, jer je kao osmogodišn­jakinja ostala bez majke Ljiljane, koja je poginula na Kosovu 1999. godine. Zbog toga je Dina sa braćom i sestrama rasla u domu, ali je slučaj hteo da nju i brata Alberta usvoji žena koja se zove kao njena pokojna majka. Druga majka Ljiljana, kako je Dina zove, uspela je da joj nadomesti toplinu porodičnog doma. Kada je bila studentkin­ja, Dina se zaljubila u momka koji potiče iz ugledne i bogate porodice, a njihova ljubav je bila toliko jaka, pa su se vrlo brzo venčali - kaže izvor za „Alo!“i dodaje da je lepa Dina vrlo brzo ostala u drugom stanju.

- Dobili su sina, ali njegovi roditelji nikada nisu podržavali taj brak. Bukvalno se radilo o zabranjeno­j ljubavi, pa zbog pritiska sredine i porodice brak nije uspeo. Ali kako je Dina u to vreme bila studentkin­ja Ekonomskog fakulteta, nije mogla da izdržava sina, pa je dete pripalo ocu. Sud je dodelio da Dina mora da plaća alimentaci­ju, a njen je plan da sakupi dovoljno novca u rijalitiju kako bi mogla da vrati dečaka. Jer, iako ima završeni fakultet i master ekonomskih nauka, i dalje je nezaposlen­a - kaže naš izvor.

Inače, Dina je pre ulaska u „Parove“istakla da je novac jedini motiv za ulazak u rijaliti.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia