Alo!

PALA JE MAČVA, PAŠĆE I BEŠIKTAŠ!

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Pregrmeo je Partizan poslednju proveru pred meč sezone - revanš protiv Bešiktaša u Ligi Evrope, kroz dva dana (prvi meč 1:1). Crno-beli su se mučili protiv Mačve u Šapcu, pa su tek u nastavku uspeli da reše pitanje pobednika i dođu do 3:1 (0:1). U listu strelaca upisali su se Nikolić, Pantić i Rikardo.

- Teška utakmica sa puno duela. Protivnik je ušao jako, bez ikakvog respekta po nas, ali smo ipak dominirali tokom cele utakmice. Gol posle penala pokvario je utisak prvog poluvremen­a. Bilo je veoma teško za igru, protivnik je pravio faulove i prekidao napade u ranoj fazi - rekao je Pantić za klupski sajt.

Šta vam je rekao trener Mirković u poluvremen­u?

- Ukazao nam je na greške iz prvog poluvremen­a. Stvarno smo drugo poluvreme igrali odlično i verovali smo u preokret.

Posle gola koji si postigao, otrčao si prema klupi?

- Gol sam posvetio celoj svojoj ekipi. Volim bitne golove da pro- slavljam sa mojim saigračima, jer samo mi znamo koliko nam znači svaki gol i pobeda. Ovo je veoma bitan gol za mene, mnogo sam ga želeo u tom trenutku - završava Pantić.

Nemanja Nikolić dodaje da s optimizmom ide na megdan Bešiktašu.

- Očekuje nas takođe veoma teška utakmica, ali smo pokazali u Beogradu da možemo i umemo da se nosimo s jakim protivnici­ma. Tako da imamo pravo da sa punom dozom optimizma odemo u Istanbul na megdan Bešiktašu

- kaže Nikolić.

 ??  ?? Mirković im uneo samopouzda­nje: Fudbaleri Partizana
Mirković im uneo samopouzda­nje: Fudbaleri Partizana
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia