Alo!

Obavezno služenje vojske što pre

-

na nogama, plus da pa olakšaju kad već ima stranom marionetsk­u faktoru koji vladu, želi da Srbiju onda i narod bude nespreman na bilo kakav otpor stranom zavojevaču. Ukidanje vojnog roka je vrlo loša stvar, jer ako razoružate građanina, vlast može da radi šta hoće. Jedino čega se loša vlast može plašiti su građani koji umeju da rukuju oružjem. Upravo je građanska vojska jedno od nasleđa francuske revolucije.

Uz otpor bratstvo, otuđenoj slobodu od naroda i jednakost, političkoj naoružan oligarhiji narod je preduslov kao za mir i demokratij­u. Kako današnji predsednik Republike sam uživa poverenje 55 odsto građana, on nema bojazni da se brine običnog naroda, već kao pravi domaćin i gazda svoje zemlje, on se brine o zaštiti svog domaćinstv­a, o zaštiti svojih građana i naše republike. Dakle, upravo je vraćanje redovnog služenja vojnog roka najveći čin stabilnost­i demokratij­e i podizanja opšte bezbednost­i društva. Jedan od temelja i slobode u američkoj revoluciji je upravo naoružan narod, stoga je i u sam ustav SAD, i to kao čak 2. amandman, uneto pravo da slobodni građanin može posedovati i nositi oružje, čak i automatske puške.

Naravno, mi kao država smo još daleko od tog stepena slobode i ostvarenja lične i nacionalne zaštite. Ali ozbiljan napredak u podizanju sigurnosti je vraćanje vojnog roka. Za početak da opet kao nekada mladi naraštaji uče o rukovanju oružjem, zlu ne trebalo i makar ga nikad ne upotrebili, velika je stvar kada je celokupno stanovništ­vo obučeno i fizički spremno da u odbrani otadžbine i slobode ga upotrebi. Baš je i otac američke nacije rekao: „Kada vlada oduzima građanima pravo da nose oružje, građani postaju dužni da oduzmu vladino pravo da upravlja“.

Upravo se to desilo DS-U, 2011. ukinuto je redovno služenje vojnog roka,

2012. je DS otišao u političku istoriju, gde će se s obzirom na deobe kojima je podložan zauvek i nalaziti. Dok današnji predsednik Republike, po izbornim rezultatim­a slobodno možemo reći moderni otac srpske nacije, jer iza njega ne stoji samo njegova partija SNS, već ga kao predsednik­a podržavaju i SPS, PUPS, SNP, SDP,

JS, PS, i mnogi drugi, pa i moja Srpska desnica, vraća svom narodu pravo da može da nauči da rukuje oružjem i da verno služe u odbrani svoje zemlje. Stoga, predsednič­e, požuri, Srbi su spremni i gladni da služe svojoj Srbiji.

 ??  ?? Piše: Miša Vacić, lider Srpske
desnice
Piše: Miša Vacić, lider Srpske desnice

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia