Alo!

Jetrva obišla Jelenin grob, Vladimir kulira! Sestra: Uvek ćemo biti povezane srcem!

Bi Tragično preminula zvezda „Granda“ 35 godina, a niko od njene juče napunila najbliže familije nije se pojavio na groblju

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Svirepo ubijena pevačica Jelena Marjanović (33) juče bi proslavila 35. rođendan da joj život nije naglo prekinut pre dve i po godine. Na njenom grobu se u toku čitavog jučerašnje­g dana pojavila samo njena jetrva Milica Marjanović, supruga Miloša Marjanović­a, brata Zorana Marjanović­a, koja je vidno neraspolož­ena donela buket cveća, a zatim zapalila sveću. Sedela je nepomično na klupi pored groba i pušila cigaretu, gledajući u sliku pokojne pevačice. - Molim vas, nemojte me ometati. Nemam nikakav komentar - rekla je Milica, nakon čega je napustila groblje.

Nakon Jelenine jetrve na groblju se nije pojavio niko iz porodica Marjanović i Krsmanović, niti bilo ko od njenih prijatelja, a kada se ekipa ,,Alo!“uputila pred porodičnu kuću u kojoj je nekada živela i pokojna pevačica, uverili smo se da su njeni članovi unutra. U dvorištu su bili parkirani njihovi automobili, a u jednom trenutku je na vrata pozvonila i nepoznata devojka. Ubrzo je kapiju otvorio Vladimir Marjanović, Jelenin svekar, a nakon što su se srdačno pozdravili, gošća je ušla u kuću.

Komšije porodice Marjanović su za ,,Alo!“ispričale da retko viđaju Zorana i da im se čini kao da porodica vreme ne provodi u kući.

Marjanović­i su nečujni. Bukvalno nam se čini kao da niko ne živi u toj kući. Zorana smo videli samo nekoliko puta od kada je izašao iz pritvora, ali nismo komunicira­li s njim. Čudi nas da nisu otišli kod Jece na grob za rođendan, bar da su njenu ćerku Janu odveli... Ipak, nije na nama da se mešamo - rekao je jedan od komšija porodice Marjanović za ,,Alo!“.

Prethodne dve godine, porodica Marjanović izlazila je na grob i obeležaval­a ovaj dan, koji su nekada sa radošću slavili. Tako je Zoran prošle godine, samo dve nedelje pre hapšenja, na supruginom grobu ostavio i pismo i crtež male Jane, a prethodne godine je Jeleni simbolično doneo 33 ruže.

Pevačica je ubijena 2. aprila 2016. godine na svega nekoliko stotina metara od mesta gde je stajala njena petogodišn­ja ćerka. Istraga njenog ubistva trajala je čak 15 meseci. Mesecima nakon pevačicine smrti nije bilo uhapšenih, a čini se ni osumnjičen­ih za zločin, a 15. septembra prošle godine je ispred kuće u kojoj je živela uhapšen njen suprug Zoran Marjanović. Protiv njega je krajem juna ove godine podignuta optužnica zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu. Marjanović je pušten na slobodu, na kojoj čeka dalje korake institucij­a.

Zoran Marjanović tokom čitavog jučerašnje­g dana nije bio dostupan za komentar. Teodora Krsmanović, sestra Jelene Marjanović, juče je dirljivom porukom na društvenim mrežama obeležila rođendan pokojne pevačice.

- Zajedno smo prošle dug put, delile sreću, a i tugu s kojom smo se usput susretale. Mi smo razumele jedna drugu na način koji ljudi oko nas nisu razumeli, jer sestrama nisu potrebne ni do kraja izgovorene rečenice. Čak i sad, miljama daleko uvek ćemo biti povezane srcem, jer naša sestrinska povezanost će zauvek ostati jaka. Srećan ti rođendan napisala je Teodora Krsmanović uz foto-kolaž na kojem su Jelena, Jana i ona.

 ??  ?? Dočekuje goste umesto da obiđe snajin grob: Vladimir
Marjanović Neraspolož­ena došla
na grob pevačice: Milica Marjanović
Dočekuje goste umesto da obiđe snajin grob: Vladimir Marjanović Neraspolož­ena došla na grob pevačice: Milica Marjanović
 ??  ??
 ??  ?? Svi je zaboravili: Jelena Marjanović
Svi je zaboravili: Jelena Marjanović
 ??  ?? Zaboravio ubijenu suprugu: Zoran
Marjanović
Zaboravio ubijenu suprugu: Zoran Marjanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia