Alo!

Savić pevao u „Morem plovi mala barka“!

Nom imanju na Dedinju sve je počelo da je na binu izašao Šaban Šaulić, ali njega zablistala i fudbalska legenda

-

ije napuko drugi

ju dogooljubo­va rug Goli sudbosu njihotva zakanije poarićima. ceremootiš­li na Milanurosu sa četiri lista, kao simbol sreće, vere, nade i ljubavi - kaže za „Alo!“izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje da su Karići angažovali najveće estradne zvezde da pevaju na njihovom veselju.

- Bogoljub i Milanka obožavaju muziku i vole da svaki bitan datum u zajedničko­m životu proslapesm­om, ve a takva su i njihova deca, pa su se lako dogovorili da im Ana Bekuta i Šaban Šaulić pevaju na venčanju. Međutim, kada Karići slave onda je to „za sve pare“pa su osim narodnjaka, angažovali i Željka Joksimović­a, ali i Leksington bend. Naravno ni trubači nisu izostali, ali najbolji provod je napravio kralj narodne muzike - kaže naš izvor i ističe da je Šaban izašao na binu oko ponoći. - Tad je počela prava ludnica. Dana je odmah stala pored Šaulića, pa joj je Šaban na uvo otpevao „Dođi da ostarimo zajedno“, a onda su im se na bini pridružili i ostali članovi Karićeve porodice. Svi zajedno su pevali i veselili se, a žurka je trajala do ranih jutarnjih sati. Naravno, najveselij­i je bio Bogoljub, koji je promenio čak tri odevne kombinacij­e - kaže naš izvor i dodaje da su se i gosti latili mikrofona.

- Haos je nastao kada je Dule Savić izašao na binu i uz pratnju muzike otpevao omiljenu pesmu Srđana Đokovića - „Morem plovi jedna mala barka“. Đoković je uživao, a malo je reći da su svi bili u transu. Marina Rajević Savić je sve snimala sa osmehom na licu - otkriva naš izvor.

Među viđenijim zvanicama koji su preksinoć slavili sa Karićima bili su tu Dijana i Srđan Đoković, Dule Savić sa suprugom Marinom i snajom Mirkom Vasiljević, Vesna Radusinovi­ć i Milomir Marić, Melina Džinović, Jelena Bin Drai sa suprugom Saidom, Milorad Dodik...

 ??  ?? Kralj podijuma: Bogoljub nije stao cele noći Poklon za sve goste
Bojan Leksington
Veselo društvo za stolom: Dijana, Milomir,vesna i Srđan
Kralj podijuma: Bogoljub nije stao cele noći Poklon za sve goste Bojan Leksington Veselo društvo za stolom: Dijana, Milomir,vesna i Srđan
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia