Alo!

Svekar i svek su me terali NA ABORTUSE

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alor.rs

Sedma sezona rijaliti programa „Parovi“tek što je počela, a učesnica Dina Galorini skrenula je pažnju na sebe potresnom pričom da su je svekar i svekrva dva puta naterali na abortus.

U toku noći, Dina se našla na poligrafsk­om ispitivanj­u, a odgovori koje je dala na pitanja o sinu, preživljav­anju i abortusima šokirali su njene cimere.

Učesnica je otkrila koliko je težak život imala sa bivšim suprugom i njegovim roditeljim­a, a kada je usledilo pitanje o njenim abortusima, priznala je da je zbog suprugove porodice morala da abortira dva puta.

- Istina je, oni nisu bili za to da rodim dete i čak dva puta su me naterali da abortiram. Teško mi je da pričam o tome i žao mi je što sve do sada sa svojom porodicom nisam podelila taj period mog života. Nisam im priznala mnogo toga što mi se sa muževljevo­m porodicom dešavalo i oni će tek sada saznati za to. Zbog toga mi je posebno krivo - emotivno je rekla Dina, a potom nastavila da šokira svojom životnom pričom.

- Nedugo posle razvoda, moj sin pripao je bivšem suprugu. Ni dan-danas ne znam zbog čega su mi ga oduzeli i uradili mi sve što jesu. Kada od majke uzmu dete, za to treba da postoji dobar razlog, koji u našem slučaju nije postojao. Celu trudnoću iznela sam sama, niko mi nije pomogao tokom tih devet meseci, pritom i nakon porođaja sve sam morala sama, bez supruga. Dete i ja smo se kupali u staroj kući, dok se on kupao u luksuznom kupatilu, nismo mogli da živimo u velikoj vili njegovih roditelja, već u staroj kući njegove bake - pričala je Dina, a potom objasnila da su je posle oduzimanja deteta roditelji njenog supruga naterali da od male plate

Učesnica rijalitija otvoreno je rekla da je prisilno prekinula dve trudnoće, a potom objasnila da je sa roditeljim­a svog supruga preživljav­ala

pakao kada su joj oduzeli sina

 ??  ?? Dina Galorini
sa sinom
Dina Galorini sa sinom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia