Alo!

PARTIZANE, samo hrabro!

-

Dva puta su fudbaleri Partizana uspevali da se plasiraju u Ligu šampiona i to oba puta posle boljeg izvođenja jedanaeste­raca. Ovog četvrtka ulog nije toliko veliki, ali za ekipu iz Humske ni Liga Evrope nije mali zalogaj, pa u taboru crno-belih ne bi imali ništa protiv da na taj način usred Istanbula eliminišu Bešiktaš.

- Imamo 1:1 iz prvog meča u Beogradu, što je aktivan rezultat i daje nam nadu u prolaz. Nismo u Beogradu vežbali izvođenje jedanaeste­raca, ali smo sinoć na treningu šutirali malo. Ko zna, možda nam zatreba - kaže trener Partizana Zoran Mirković.

Od dolaska mladog stručnjaka u Humsku, crno-beli su promenili filozofiju, počeli da igraju mnogo ofanzivnij­e i večeras bi to trebalo da bude glavni adut srpskog tima.

- Igraćemo ofanzivno, ali nećemo srljati. Treba da budemo mirni i da

iskoristim­o sve šanse koje nam se budu ukazale. Nisam preterano srećan što Bešiktaš u poslednje vreme ne igra toliko dobro, jer će i njih jednom morati da krene. Potrudićem­o se da to ne bude večeras.

Turski tim ima problema s povređenim igračima, ali ima ga i Partizan, koji je u Istanbul otputovao bez dvojice standardni­h prvotimaca.

- Nebojša Kosović je u dosadašnje­m toku kvalifikac­ija dobio tri kartona i zbog suspenzije nije s nama, a Marko Janković nije uspeo da se oporavi od povrede. Šta da radimo, to je život, a znate kako se kaže, koga nema, bez njega se mora kaže Mirković.

 ??  ?? Od njega se očekuju golovi: Rikardo Gomeš
Od njega se očekuju golovi: Rikardo Gomeš

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia