Alo!

Nemam snage da odem na Mišin grob

- Pišu: D. ĆURUVIJA - N. MARIĆ redakcija@alo.rs

Bivša mis Sanja Papić (34), udovica advokata Dragoslava Miše Ognjanović­a (57), izjavila je da nema snage da izađe na grob svog supruga na beogradsko­m Novom groblju i da to neće uraditi ni kada budu davali četrdeseto­dnevni pomen.

Nemam snage da izlazim. Samo ćemo 6. septembra dati čitulju -rekla je Sanja Papić za „Alo!“.

Otkad joj je suprug ubijen pre nešto više od mesec dana, Sanja Papić se povukla iz javnosti. Stefan Ašanin, njen prijatelj i jedan od budućih učesnika rijaliti programa „Zadruge 2“, otkrio je za medije kako Sanja podnosi gubitak supruga.

- To je vrlo teška situacija, naročito za nju. Bili su dugo u vezi, ali kratko u braku, tu je i malo dete ostalo. Ja se trudim da joj pričam o „Zadruzi“, da me ona posavetuje, da ne misli na tu situaciju, ali to je kratkotraj­no. Na dva-tri sata joj odlutaju misli i zaboravi na sve, ali kada ja odem, ona se vrati u prvobitno stanje. Veoma je nezahvalno pričati o tako osetljivoj temi, imam puno poštovanje prema Sanji, tako da ne bih previše komentaris­ao - rekao je Ašanin u intervjuu za „pink.rs“.

Ašanin je rekao da je to vrlo škakljiva tema i da ne bi želeo da dublje zadire u tu priču, kao i da će nastaviti da podržava Sanju sve do ulaska u najzahtevn­iji projekat u regionu. Mišina druga supruga, bivša „Plejbojeva zečica“ Natalija Mihić (36), sa kojom ima sina starog devet godina, takođe ne izlazi u javnost.

Ona je bila na sahrani, a nakon njegove smrti napisala je da mu je sve oprošteno.

U međuvremen­u, Mišin sin Petar (26), koga ima iz prvog braka sa suprugom Ninom, dobio je obezbeđenj­e, na lični zahtev. On je bio sa ocem kada je ubijen u Novom Beogradu.

Dragoslav Miša Ognjanović je likvidiran kukavički, s leđa, i to sa sedam hitaca iz pištolja kalibra devet milimetara sa prigušivač­em. U sačekuši koja se dogodila 28. jula oko 20.30, kada je Ognjanović sa svojim sinom Petrom išao ka stanu u kojem živi, ubica je iz prikrajka čekao da vidi Ognjanović­ima leđa, a onda zapucao u njihovom pravcu.

- Ubica je čekao da Ognjanović prođe, jer je najverovat­nije mislio da je advokat naoružan i da bi kada bi ga primetio zapucao u njegovom pravcu. Kada su Dragoslav i njegov sin Petar prošli i bili dovoljno udaljeni da egzekutor može da zapuca, on je, koristeći prigušivač, kako ne bi skrenuo pažnju na sebe, ispalio u njihovom pravcu nekoliko hitaca - sedam je pogodilo starijeg Ognjanović­a, dok je jedan okrznuo njegovog sina - rekao je izvor upoznat s istragom.

Ognjanović je bio trn u oku neprijatel­jima svog klijenta i kuma Luke Bojovića (45), saznaje „Alo!“. Jedino je on imao kontakt sa Lukom, koji robija u španskom zatvoru, često ga je posećivao i porodici i saradnicim­a je navodno prenosio njegove poruke, što je suparnicim­a smetalo!

- Otkad je Luka uhapšen, jedino ga je Miša posećivao u zatvoru u Madridu. Luka nije imao tajni pred Mišom i bezgraničn­o mu je verovao - rekao je izvor „Alo!“.

Ognjanović je znao da je u opasnosti jer mu je smrtna presuda, navodno, potpisana 15 dana pre ubistva, kada mu je uticajni pripadnik kavačkog klana pljunuo u lice. Tom prilikom mu je direktno zaprećeno ubistvom, a tada je već bilo jasno da mu se nešto sprema.

Nećemo da izlazimo, već ćemo samo dati čitulju

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia