Alo!

Moj sin plače kada mi fanovi prilaze!

-

Glumica Jana Milić postigla je ogroman uspeh ulogom u hit seriji „Istine i laži“, a za „Alo!“iskreno govori koliko joj je teško kada zbog višesatnih snimanja nije sa porodicom i otkriva kako njen trogodišnj­i sin Đorđe reaguje na mamin posao.

- Trudim se da moj sin Đorđe ne oseti sve napore posla kojim se bavim. Svaki put kada imam slobodno vreme, iskoristim to da što više budem sa njim, da se grlimo, ljubimo, mazimo i nadoknadim­o izgubljeno vreme. Nekada mi dok radim toliko nedostaje da moram nekoliko minuta da se saberem sama sa sobom. Da nije bilo bake i deke, ne znam kako bih izgurala snimanje serije. Dosta pomaže i to što je on razdragano dete koje se po ceo dan smeje. Zbog toga mi i lakše pada kada nismo zajedno - kaže Milićeva i ističe da joj je od velike važnosti da sina sačuva od svega što javni posao nosi.

- Đorđe još nema svest o tome da sam javna ličnost i zbog toga sam neizmerno srećna i trudiću se da tako ostane dok god je moguće. Jedino što mu je čudno jeste kada me zaustavlja­ju deca da se slikaju sa mnom. Seriju „Istine i laži“u zaista velikoj meri gledaju mališani i desi se da izvedem sina u šetnju i da deca na Kalemegdan­u priđu da se fotografiš­u, a njemu nije jasno zašto bi se bilo ko slikao sa njegovom mamom i onda me vuče za ruku da me skloni od njih i plače. Svaki put na slikama vidite mene i sa mnom dete koje je u suzama - kroz smeh priča glumica i otkriva da strahuje kako će odgajiti sina u današnje vreme, s obzirom na to se sistem vrednosti mnogo promenio.

- Iskreno, strahujem kako ću usmeriti sina u vreme kada je sve drugačije od vremena kada sam ja bila dete. Sistem vrednosti se toliko promenio da mi sama pomisao na to izaziva sažaljenje prema svim malcima koji tek treba da se formiraju i odrastu. Danas najveću pažnju javnosti imaju ljudi koji nisu završili osnovnu školu. Kakav smo mi to svet i ko našoj deci da bude uzor ? Kao majka ću dati sve od sebe da ga sklonim od toga i da ga vaspitam onako kako su mene moji vaspitali - zaključuje Jana za „Alo!“. O. K.

 ??  ??
 ??  ?? Muž Miodrag sa
sinom Đorđem
Muž Miodrag sa sinom Đorđem

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia