Alo!

Rađen stvara nove šampione!

- Piše: EKIPA ALO! sport@alo.rs

Nikolin Vaterpolo klub Wind sport u Pančevu otvorio je vrata svima koji žele da se bave tim sportom.

Nikola Rađen, jedan od najboljih srpskih vaterpolis­ta svih vremena, odlučio je da svemu što zna nauči i talentovan­e mališane.

U saradnji sa kompanijom „Wind sport“, sa Vladimirom Popovićem na čelu, cilj je da se stvori mesto na kojem će se brusiti najsjajnij­i biseri za srpske klubove i reprezenta­cije. Ugled koji je stečen tokom dve godine uspešnog održavanja kampa „Number ONE“u Vrnjačkoj Banji ovaj poslovno-sportski tandem iskoristić­e tako što će svim polaznicim­a omogućiti da znanja i veštine stiču na najsavreme­niji način. Osim najboljih trenera koji će obučavati decu, ovo će biti prvi klub u Srbiji koji će imati pedagoga koji će brinuti o zdravom razvoju dece. Upis polaznika planiran je od 1. do 3. septembra, kao i promocija po osnovnim školama u Pančevu i okolini.

- Ponosan sam na ovaj klub, koji će sigurno postići dobre rezultate. Moj prijatelj Vladimir i ja maksimalno smo posvećeni novom projektu, na kojem smo dugo radili

- rekao

je Nikola, a sa njim se složio i njegov poslovni partner Popović, koji je siguran da su uradili pravu stvar.

Prijavljiv­anje se obavlja slanjem imejla na adresu „office@windsport.rs“ili pozivom na broj telefona +381 64 640 14 13. Prvih 70 polaznika dobiće poklon opremu. Treninzi će se odvijati na gradskom bazenu u Pančevu.

 ??  ?? Vladimir Popović Nikola Rađen
Vladimir Popović Nikola Rađen

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia