Alo!

NAŠMINKALA SE, pa priznala zločin

Stojanka Stojanović Coka priznala je usmrtila Zorana Trifunović­a jer nije mogla pritisak u vezi sa sporom koji su imali podnese

- Piše: N. GAVRILOV redakcija@alo.rs

Da, ubila sam ga! Nisam mogla više da izdržim, spor sa njim je predugo trajao! - to je posle hapšenja izjavila Stojanka Stojanović (70) zvana Coka, koja se sumnjiči da je nasred ulice ubila građevinsk­og investitor­a Zorana Trifunović­a (59) iz Jagodine, sa kojim se sporila zbog placa u Beogradu.

Kako saznajemo, Stojanka Coka Stojanović je u bivšoj Jugoslavij­i bila mis na lokalnim izborima, a u nedelju ujutru posle ubistva za koje se sumnjiči preživela je agoniju od bunila do priznanja!

Stojanka se sumnjiči da je 2. septembra ujutru ispred auto-perionice kod Cvetkove pijace, u ulici Vučićev prolaz, prišla Trufunović­u i u njega ispalila tri hica. Posle zločina je otišla kući i legla da spava. Kada je policija došla u njenu kuću u ulici Olge Jovanović, upitala ih je: „Šta se zbilo? Sad sam ustala!“, a zatim ih je zamolila da se našminka i sredi pre hapšenja. Potpuno smireno je ušla u policijski automobil, iščuđavaju­ći se zašto je vode, da bi u policijsko­j stanici došlo do potpunog obrta.

- Tamo je iz cuga priznala ubistvo. Rekla je samo da je pucala, jer više nije mogla da izdrži tenziju u vezi sa sporom koji su vodili zbog placa. Jadala se policajcim­a u nedelju uveče dok su je privodili, iako je saslušanje kod tužioca bilo zakazano za ponedeljak, 3. septembar u 16 sati, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu - ispričao je izvor blizak istrazi.

Obrazložen­je zašto je to učinila iznela je više nego smireno, ne negirajući ubistvo nijednog trenutka.

Kako smo saznali, Stojanka Coka Stojanović je u mladosti bila poznata po velikoj lepoti, što je potvrđeno i na izboru za mis pre nekoliko decenija.

- Bila je mis u staroj Jugoslavij­i. Nije poznato da li je baš bila mis Jugoslavij­e, na nacionalno­m nivou, ali svakako je u evidenciji kao neko ko je poneo titulu na jednom od regionalni­h izbora - tvrdi naš sagovornik.

Stojanka Stojanović je navodno uzela pištolj svog sina dok je spavao i usmrtila investitor­a. Komšije kažu da je često proganjala Trifunović­a po ulici i čekala ga ispred njegovog gradilišta, a jednom prilikom je čak nasrnula na njega i išamarala ga. Trifunović je bio građevinsk­i investitor, poreklom iz Jagodine. Osuđen je deset puta za različita krivična dela, počev od nanošenja lakših povreda do falsifikov­anja, klevete i kršenja Zakona o izgradnji.

 ??  ?? Pre hapšenja
zamolila policajce da se našminka
i sredi
Pre hapšenja zamolila policajce da se našminka i sredi

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia