Alo!

Bolje je igrati za Zvezdu nego za Čelsi!

- Piše: K. RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, predstavio ga je kao najzvučnij­eg ime koje je ikada igralo u Srbiji, a navijači smatraju da će u klubu ostaviti trag kao njegov idol

Dejan Savićević.

Čovek koji je u karijeri nastupao za Verder, Čelsi, Anderleht i Olimpijako­s došao je na „Marakanu“da ispuni dečački san i za- igra za tim koji voli. Za Marka Marina, kako sam kaže, to je najveći motiv.

- Igrao sam u velikim kubovima, svi su se borili za titulu, ali ovo je nešto drugo, jer sam ispunio svoj san. Došao sam u klub za koji navijam od detinjstva i za koji navija moj otac. Do sada nisam imao priliku da uživo gledam utakmicu Crvene zvezde, ali onu protiv Bajerna 1991. godine sam gledao na videu ni ja sam ne znam koliko puta rekao je Marin na promociji i dodao: - Otac je Zvezdu zavoleo zbog Dragana Džajića, iako je deda partizanov­ac, pa je onda tu ljubav preneo i na mene. Nadam se da ću ovde pružati najbolje partije u karijeri i verujem da će navijači biti zadovoljni, odnosno da ću svojim kvalitetom pomoći klubu.

Debitantsk­i meč u Ligi šampiona sa Napolijem i večiti derbi su u razmaku od samo nekoliko dana i Marin bi voleo da na oba susreta bude strelac.

- Ne znam na kojoj od te dve utakmice bih voleo da postignem debitantsk­i gol. Možda na onoj pre toga protiv Radnika, a onda i Napoliju i Partizanu. Inače, za stadion u Humskoj me vezuju lepe uspomene jer sam s Olimpijako­som tamo pobedio prošle godine i nakon toga smo igrali Ligu šampiona. Ipak, znam da to ne može da se poredi, jer nije isto igrati tamo kao igrač Olimpijako­sa i kao igrač Zvezde kaže Marin.

Želim da dam gol i Napoliju i Partizanu

Marin

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia