Alo!

Stanija za remont dala 2.000 evra!

- Olivera KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Pobednica „Farme 6“najpre je putem Instagrama najavila da će se boriti za duplu krunu, a za tu borbu se izgleda odlično i spremila

Stanija Dobrojević, vlasnica najpoznati­je guze u Srbiji, vraća se na male ekrane, i to u „Zadrugu 2“, kao jedna od velikih rijaliti zvezda, jer je 2015. godine odnela pobedu u „Farmi 6“!

Ona je i prethodne, 2014. godine, u „Farmi 5“došla do superfinal­a, ali je izgubila od Mema Haljevca, slikara iz Sarajeva. Stanija je pobedom 2015. godine osvojila nagradu od 50.000 evra, koju je trebalo da podeli sa Kristijano­m Goluboviće­m, ali je ubrzo između njih, posle romanse, došlo do svađe i prepucavan­ja. Zato je ovog puta, da bi ušla u „Zadrugu 2“imala samo dva uslova - da joj cimeri nikako ne budu upravo Kristijan Golubović i Tamara Đurić, koju je Stanija i pobedila u superfinal­u „Farme 6“.

Prema nekim izvorima, Stanija je za „Zadrugu 2“tražila 100.000 evra, a ako je to tačno, nije za čuđenje, jer je starleta pred sam ulazak u „Zadrugu“samo na remont tela i lica potrošila oko 2.000 evra!

Kako „Alo!“saznaje, Stanija je išla da stavi botoks oko očiju i na čelo, a taj tretman koštao je nešto više od 300 evra. Potom je morala na dva pregleda kod lekara specijalis­te kako bi bila sigurna da je svaki zahvat za koji se odluči opravdan, pa je to platila po 120 evra. Stanija je rešila da još malo dotera usne, a ta korekcija koštala je ukupno 300 evra.

Pošto je poznato da Stanija ulaže i u svoje telo i da joj je guza glavni adut, rešila je da odradi i antejdž tretman celog tela, što je koštalo 240 evra. Mezoterapi­ja je takođe bila obavezan deo doterivanj­a, pa je Stanija za to iskeširala 160 evra, a pre dva meseca Dobrojević­eva je rešila da popuni i sve bore, pa je taj tretman koštao 600 evra. Sve do početka „Zadruge“, Stanija će redovno ići na masažu, na redovne kozmetičke tretmane lica i tela. Očigledno je da je ovih otprilike 2.000 evra potrošila s namerom da tokom čitavog boravka u „Zadruzi 2“besprekorn­o izgleda.

Stanija je informacij­u da ulazi u

„Zadrugu“pre nekoliko dana potvrdila na svom profilu na Instagramu:

- Armijo, hoćemo po duplu krunu?

- napisala je bivša pobednica rijalitija

„Farma“. Verovatno je ovim pozivom Stanija iznerviral­a mnoge već poznate učesnike i uplašila neke nove, koji još nisu osetili šta znači biti u takvom šou programu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia