Alo!

Ukrao mu čuke od 145.000 €!

Tužilaštvo je posle svedočenja vlasnika „Granda“dalo rok od 15 dana da se dostave specifikac­ije su ukradeni

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Saslušanja Lepe Brene, Bobe Živojinovi­ća,

Žike Jakšića i ostalih prijatelja pod znakom

pitanja

Saša Popović, vlasnik „Grand produkcije“, i njegova supruga Suzana svedočili su juče u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u istrazi koja se vodi protiv Vojislava Stojičića, osumnjičen­og da je u martu ove godine opljačkao njihovu porodičnu kuću.

Saša i Suzana Popović ispitani su kao svedoci, pošto se sumnja da je Vojislav Stojičić, sin ubijenog policijsko­g generala Radovana Stojičića Badže, iz njihove kuće odneo nakit i satove vredne oko 100.000 evra, kao i oružje s oružnim listom koji je glasio na ime Suzane Popović.

Popović je juče na saslušanju tvrdio da njegovi satovi vrede

145.000 evra, zbog čega mu je tužilaštvo dalo rok od 15 dana da dostavi specifikac­ije, kako bi se obavilo komisiono veštačenje i utvrdila tačna vrednost.

Kako saznajemo, Popovići su izjavili da ne očekuju da će im ukradene dragocenos­ti biti vraćene.

-Saša i Suzana su na svedočenju ponovili da nisu bili kod kuće kada se pljačka dogodila. Nisu se raspitival­i da li postoji mogućnost da im se dragocenos­ti vrate i kada će doći do toga. Međutim, oni nisu krili oduševljen­je što je osumnjičen­i uhvaćen - kaže naš izvor iz tužilaštva.

Stojičićev­a odbrana je najavila nove dokazne predloge, a tužilaštvo će odlučiti o daljem toku postupka.

Što se tiče saslušanja Lepe Brene, Bobe Živojinovi­ća, Žike Jakšića i ostalih porodičnih prijatelja Popovića, koji su im dolazili u kuću, tužilaštvo tek treba da odluči da li će ih pozivati.

Vojislav Stojičić je uhapšen 16. avgusta i od tada se nalazi u pritvoru zbog opasnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo, jer je ranije osuđivan.

Stojičić mlađi je na saslušanju negirao pljačku kod Popovića i tužiocu ispričao „da mu je sve namestila policija zbog oca“i da su mu dokazi podmetnuti.

Za krivično delo teške krađe, za koje se tereti, zaprećena je kazna od dve do 10 godina zatvora.

 ??  ?? Popovići opljačkani dok su bili na godišnjem odmoru
ručnih satova koji Vila Popovića na Bežanijsko­j kosi Vojislav Stojičić tvrdi da mu
je sve podmetnuto
Popovići opljačkani dok su bili na godišnjem odmoru ručnih satova koji Vila Popovića na Bežanijsko­j kosi Vojislav Stojičić tvrdi da mu je sve podmetnuto
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia