Alo!

Da sam iz Bosne, pobeda bi bila ubedljivij­a!

Beograđani smo uvek u drugom planu „Mi i stvarno mi je čast što sam ja jedan od pobednika, jer niko iz Beograda nije dostigao ovakav plasman“, kaže Teodora

- Piše: DANIJEL RAKOČEVIĆ danijel.rakocevic@alo.rs

Ove godine u popularnom muzičkom takmičenju

„Zvezde Granda” trijumfova­la su dva takmičara. Teodora

Toković je proglašena za najbolju u izboru stručnog žirija, dok je drugog pobednika izabrala publika - a reč je o

Anidu Ćušiću iz Mostara. Stručnjaci iz šou biznisa u mladoj Teodori Toković prepoznali su pobednika, obožavali su njen način pevanja, a mnogima se činilo da je Teodori najviše bila naklonjena Jelena Karleuša. Ona je stalno hvalila njen glas i oblačenje, ali i činjenicu da je Teodora rođena u Beogradu.

- Moj utisak je da Beograđani ne prate „Zvezde Granda“kao ranije, to je njima bilo aktuelno prve dve sezone i onda se gledanost kod naših sugrađana smanjila. Meni je zaista čast što sam ja pobedila, niko iz Beograda nije dostigao

ovakav plasman. Mi Beograđani smo uvek u drugom planu - kaže Teodora za „Alo!” i dodaje da je „zakinuta” i da članovi žirija nisu bilo dosledni sebi.

- Zasmetalo mi je što sam ja jedini kandidat koji je tokom celog takmičenja uvek imao maksimalan broj poena od svih članova žirija, a u finalu kao da su me zakinuli. Žao mi je što me je Karleuša stalno hvalila, a posle takmičenja mi se nikada nije javila, čak ni neki savet da mi udeli. Međutim, više me je povredio Bosanac, jer mi je stalno delio kompliment­e tokom svih krugova, a na kraju u finalu, kada je trebalo da se pokaže, dodelio mi je samo dva poena. Ponekad pomislim - da sam iz Bosne, možda bi moja pobeda bila ubedljivij­a kaže pomalo razočarano Teodora.

Iako nije bila zadovoljna ishodom takmičenja, nikome ništa ne zamera, jer nije zlopamtilo. Nastavlja da radi na sebi i otkrila nam je da bi vrlo rado sa svim ženskim članovima žirija snimila duet kada bi dobila poziv.

- Snimila bih duet sa svakom od njih, one su sve izvrsne pevačice i dobre osobe. Jedino što mi je smetalo u takmičenju jeste što je akcenat bio više na žiriju, na njihovim prepucavan­jima i svađama, a manje na pevačima, ali mislim da će se to u narednoj sezoni promeniti - ističe Teodora, koju ćemo od sredine septembra više viđati na malim ekranima, jer će predstavit­i novu pesmu.

 ??  ?? Smetalo mi je to što je akcenat bio više na žiriju, na njihovim prepucavan­jima i
svađama, a manje na pevačima: Teodora Toković
Smetalo mi je to što je akcenat bio više na žiriju, na njihovim prepucavan­jima i svađama, a manje na pevačima: Teodora Toković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia