Alo!

Srbin silovatelj u seriji Jelene Veljače

-

Iz hrvatsko-srpske produkcije stiže nova serija „Pogrešan čovek“, a rediteljka Jelena Veljača donosi dramatičnu priču u kojoj hrvatsku devojku siluje Srbin. Serija prati priču o fatalnoj ljubavi koja se dogodila pre šesnaest godina i ostavila neizbrisiv­e posledice u životu jedne žene koja je posle silovanja ostala u drugom stanju.

Iako će se projekat prikazivat­i u Srbiji svakog radnog dana, osetljiva radnja serije i situacija u kojoj je Srbin silovatelj ne brine ni glumce, ni rediteljku.

Veljača tvrdi da nema razloga za prerano osuđivanje serije i veruje da će publika uspeti da prepozna glavni smisao, koji je bezuslovna ljubav dvoje ljudi.

- Oduvek sam imala afinitet prema fatalnim ljubavnim odnosima, odnosno prema ljubavima koje i u stvarnom životu, kao i ova u seriji, imaju hiljadu prepreka. Pogrešan čovek nije čovek koji je silovatelj, već neko drugi, i tu nastaje zaplet i smisao serije. Ne brinem da ću serijom izazvati probleme na Balkanu jer fokus i nije silovanje, već snaga odnosa između dvoje ljudi kaže Veljača i nastavlja:

- Glavna junakinja priče se bori sa strahovima, posledicam­a i traumama koje vuče iz prošlosti, ali i osećanjima ljubavi. Svim silama se bori da spase svoje dete iz ruku bolesti i takva snaga žene kojoj je sve u životu bilo teško zaista je inspirativ­na. Verujem da će gledaoci to uspeti da prepoznaju - zaključuje hrvatska glumica za „Alo!“.

Serija će se emitovati od septembra na TV „Prva“, a na premijeri prve epizode, koja je organizova­na u „Sinepleksu“u Ušću, bila je gotovo celokupna glumačka ekipa.

O. Konatar

 ??  ?? Jelena Veljača
veruje u uspeh serije
Jelena Veljača veruje u uspeh serije
 ??  ?? Ekipa serije na premijeri
Ekipa serije na premijeri
 ??  ?? Dara Džokić, Saša Joksimović i Branislav Lečić
Dara Džokić, Saša Joksimović i Branislav Lečić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia