Alo!

SEKSI KEFALICA Trik kojim odvode žene u krevet Vagina se širi seksom?

-

„Pikoking“je nova fora muškaraca koju koriste kako bi se što bolje pokazali pred ženama i kako bi ih što lakše odveli u krevet. Mnogi to našim jezikom rečniku nazivaju šepurenjem, a kada je reč o tom pojmu, dobar stajling je na prvom mestu. Biti uočljiv po svaku cenu poenta je šepurenja. Upadljiva odeća, neobičan nakit i preterano stilizovan­a kosa, jer je cilj svakog muškarca „pauna“da privuče pažnju žena i odvede ih u krevet. Preterano lepo ponašanje, nametanje da ženi upale cigaretu i zaštitničk­o ponašanje svojstveni su takvim muškarcima. Oni to čine skroz neiskreno, samo u cilju da impresioni­raju ženu i odvedu je u krevet. Tako da, žene, sledeći put kada pored vas prođe upadljiva ptičica, pazite se, možda iskušava šepurenje!

Mnogo je ljudi koji pogrešno pretpostav­ljaju da žene koje se ređe seksaju imaju užu vaginu. Ključ je u elastičnos­ti mišića vagine. Oni se šire i vraćaju u normalno stanje nakon svakog seksualnog odnosa, ističu lekari. Ipak, postoje dve situacije kada vagina može drastično da promeni oblik, i to na duže vreme. Reč je o porođaju i o starenje.

Neka istraživan­ja su pokazala da je vaginalnim mišićima potrebno i do šest meseci nakon trudnoće kako bi se vratili u normalnu veličinu i oblik. Kako žena stari, nivo hormona opada, što znači da vaginalni zidovi postaju tanji i manje elastični, pa mišići mogu da se opuste. Na svu sreću, bez obzira na to koliko žena ima godina, to može da se reši pomoću Kegelovih vežbi.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia