Alo!

Ramadani uporno traži KRSTAJIĆEV­UGLAVU!

FUDBALERI KOJE ZASTUPA AGENT IZ TETOVA OSULI DRVLJE I KAMENJE NA ŠEFA STRUKE SRBIJE

- Piše: D.BOŠKOV dejan.boskov@alo.rs

Više niko ne može da porekne - u toku je žestok rat između fudbalera koje zastupa agent Fali Ramadani i selektora Mladena Krstajića!

To potvrđuje i činjenica da su juče u kratkom roku glas protiv selektora Srbije podigli igrači koji su donedavno bili reprezenta­tivci - Matija Nastasić i Luka Milivojevi­ć. Centarhalf Šalkea verbalno je napao šefa struke Srbije iz trening centra nemačkog kluba dok je razgovarao sa tamošnjim novinarima, dok je vezista Kristal Palasa izabrao da se javnosti obrati putem društvene mreže Instagram.

Nastasić je govoreći o razlozima zbog kojih je u Nemačkoj, a ne na pripremama nacionalno­g tima Srbije, otkrio da je frustriran zbog saradnje sa Krstajićem i da neće igrati za Srbiju dok se ne promeni selektor.

- Odlučio sam da je za mene bolje da treniram sa Šalkeom - procedio je kroz zube Nastasić.

Nemački novinari su odmah postavili logično pitanje - zbog čega?

- Ne želim da budem deo selekcije koja igra pod sadašnjim selektorom i njegovim timom. Selektor mi nije ni rekao u oči da ne idem na Mondijal. To je bilo razočarava­juće tvrdi Nastasić.

Što se tiče budućnosti, štoper nije želeo da kaže da li će u slučaju Krstajićev­og odlaska promeniti odluku.

- Videćemo šta će biti. Trenutno, stvari stoje ovako - zaključio je Nastasić.

Uskoro je stigla i dugo čekana replika Luke Milivojevi­ća, koji je u nekoliko navrata označen kao igrač koji je želeo da napravi određenu vrstu puča u nacionalno­j selekciji tokom Mondijala u Rusiji.

- Povodom teških izmišljoti­na i laži selektora i pomoćnika u vezi sa mnom, osetio sam potrebu da se javno oglasim. Teško je išta reći kad o vama takve laži iznose oni koji bi prvi trebalo da vas zaštite i pruže vam podršku. Sujeta ili možda nešto drugo? - zapitao se Milivojevi­ć.

Prema njegovim rečima, optužbe da je izdao reprezenta­ciju su počele zbog toga što se otvoreno suprotstav­io Krstajićev­im izborima tokom Svetskog prvenstva.

- Sve to samo zato što sam izneo svoje mišljenje posle jedne utakmice na SP. Dan posle utakmice sa Švajcarsko­m, na poziv selektora došao sam na sastanak na kojem je bio ceo stručni štab i rekao sam svima u lice šta sam imao, o taktici i samom toku utakmice. Istog dana smo mi igrači održali sastanak u vezi sa porazom od Švajcarske, na kojem sam ih obavestio o sastanku sa stručnim štabom. Moram reći da smo svi bili samokritič­ni i iznosili svoje mišljenje o porazu i šta je moglo bolje. Posle tog poraza ništa nije bilo isto - tvrdi on.

A onda je na red došao i duel sa Brazilom.

- Nakon poslednjeg treninga pred utakmicu sa Brazilom, nas desetak

MILIVOJEVI­Ć: Boje da ne sarađujem sa ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnij­e laži

 ??  ??
 ??  ?? Obradović i Krstajić juče u Staroj Pazovi
Obradović i Krstajić juče u Staroj Pazovi

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia