Alo!

Narodu je muka od Karleuše i Viki

Pevačica tvrdi da će u novoj sezoni šoua „Zvezde Granda“fokus biti isključivo na kandidatim­a, a ne na članovima žirija

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarvic@alo.rs

Rasprave, žestoke svađe, uvrede… Prethodne dve sezone bilo je žestoko u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, ali u ovoj sezoni dolazi do promena. U Košutnjak, na sastanak sa direktorom Sašom Popovićem, došla je Marija Šerifović, jedna od omiljenih članica žirija, i otkrila je za „Alo!“da će u novom krugu muzičkog takmičenja fokus biti na kandidatim­a, a ne na članovima žirija.

- Ove sezone postavila sam uslove i zahteve Saši i veoma mi je drago što je on imao sluha za njih. Da ih nije razmotrio i prihvatio, ozbiljno bih razmislila o tome da li bih se vratila u stolicu i žiriranju. Dosadilo mi je da slušamo svađe, svima je… Koga više zanima svađa između Jelene i Viki, koga zanima sa kim se ja prepirem. Svi želimo da vratimo „Zvezde Granda“na onaj stari put i da to bude ono pravo muzičko takmičenje koje je nekada bilo. Ove godine, slogan bi trebalo da bude „A sad malo oni“, a naravno, mi kao žiri treba da ih usmerimo i damo im prave muzičke savete - iskrena je Šerifoviće­va.

I ove sezone, muzički žiri neće se menjati, a novine koje Saša Popović već dugo najavljuje otkrila nam je Snežana Đurišić.

- Sve je novo u ovoj 12. sezoni, od scenografi­je, načina žiriranja, celo takmičenje se menja. Saša Popović neće ni ove godine omanuti, kao što nije ni prethodnih godina, možemo samo da budemo bolji. Ja sam članica produkcijs­kog žirija, a naša stalna postavka žirija neće se menjati, ono što je dobro se nikada ne menja - iskrena je pevačica, koja ne može da dočeka 22. septembar, kada će se emitovati prva epizoda takmičenja „Zvezde Granda“.

Viki Miljković, ljuta rivalka Jelene Karleuše, ističe da će ova sezona biti najbolja do sada i otkriva za „Alo!“svoju taktiku u borbi sa divom.

- Ovo će biti najluđa sezona do sada, tako mi je Saša rekao. Mnogi su me pitali da li bih izbacila Jelenu

Karleušu zbog naših stalnih svađa, ali ja to ne bih ništa menjala.

Ja nisam osoba koja se svađa, ali zbog sukoba mišljenja sa Jecom moram da pokažem stav i zube. Dovoljno sam bila oštra u svađama sa Karleušom i nastaviću tako - rekla je Viki.

 ??  ?? Snežana Đurišić
Snežana Đurišić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia