Alo!

Muž joj zabranio da viđa dete!

Suprug učesnice rijaliti programa „Parovi“oštro odbio zahtev produkcije da dozvoli Dini da vidi sina

-

Dina Galorini, učesnica rijaliti programa „Parovi“, po ulasku u vilu podelila je sa cimerima tešku životnu priču, a u toku noći je produkcija saopštila da njen bivši suprug ne želi da joj dozvoli da viđa dete.

Informacij­a da postoji velika mogućnost da sina ne vidi mesecima šokirala je Dinu, koja je po saopštenju produkcije počela da plače.

- Produkcija je pozvala tvog bivšeg supruga, s obzirom na to da po zakonu imaš pravo da viđaš svoje dete, ali tvoj muž to nije želeo da dozvoli i oštro je odbio zahtev produkcijs­kog tima. Rečeno mu je da to mora da uradi, ali ostao je izričit - saopštila je voditeljka učesnici, a zatim ju je zamolila da se smiri i prokomenta­riše nezahvalni postupak bivšeg supruga.

- Meni je produkcija po ulasku obećala da ću imati pravo da vidim svoje dete i ovo shvatam tragično jer mi se oduzima to pravo. Za mog bivšeg supruga velika je tragedija to što sam ispričala istinu u javnosti. Ne želi da mi dozvoli da viđam dete kako bi mi se osvetio i uništio me potpuno - jecala je Dina.

Ubrzo su gotovo svi cimeri počeli da plaču, a Božidar Milovanovi­ć, rijaliti dečko Galorinije­ve, prokomenta­risao je postupak njenog bivšeg supruga.

- Jadno je previše to što taj čovek radi. Samo ću to reći. Da ne dozvoliš majci da vidi dete, koliko jadan i bezosećaja­n moraš biti - rekao je on.

Iako je veza Dine i Božidara u poslednjih nekoliko dana bila na klimavim nogama zbog čestih svađa i ljubomore, Milovanovi­ć je odlučio da joj pruži podršku i njeni veliki porodični problemi uspeli su da ih pomire. O. Konatar

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia