Alo!

Groznica Lige šampiona trese „Marakanu“!

časovima formirala „zmija“ispred Juče se u ranim jutarnjim sezonskih karata članskih i Stadiona „Rajko Mitić“, pošto su vlasnici parče papira u Srbiji imali priliku da nabave najvrednij­e

- Piše: M. JANKOVIĆ sport@alo.rs

Groznica Lige šampiona! Iako je ostalo još 11 dana do prve utakmice Crvene zvezde u elitnom evropskom klupskom takmičenju (okršaj sa Napolijem je zakazan za 18. septembar sa početkom u 21 čas), na Stadionu „Rajko Mitić“se već oseća miris spektakla koji sledi.

Naime, juče je počela prodaja kompleta ulaznica za tri meča (Napoli, Liverpul, Pariz sen Žermen) koja će crvenobeli odigrati na svojoj „Marakani“u Ligi šampiona. Prioritet prilikom kupovine ulaznica imali su vlasnici članskih karata i sezonskih karata beogradsko­g kluba. Oni koji su redovno izmirili svoju članarinu mogli su da računaju na popust od 50 odsto. Takođe, privilegij­e prilikom kupovine ulaznica imali su i davaoci krivi u poslednjoj akciji „Crveno-bela krv“. U ranim jutarnjim časovima nastao je pravi krkljanac. Možemo samo da pretpostav­imo kako će biti od sledećeg utorka (11. septembar), kada počinje „redovna“prodaja ulaznica.

Euforija navijača Zvezde je više nego opravdana. Šampion Srbije je prvi tim koji je na putu do grupne faze Lige šampiona eliminisao četiri rivala, a da podatak bude još impresivni­ji, u osam duela kvalifikac­ija nije pretrpeo poraz. Podsetimo, pred aktuelnu sezonu promenjen je koncept kvalifikac­ija, pa je srpski predstavni­k prvi put morao da ima četiri prepreke pred sobom do najsvetlij­e pozornice. Uprkos zadatku zahtevnije­m nego u svim ranijim kvalifikac­ijama, izabranici Vladana Milojevića ostvarili su rezultat čekan 26 godina.

 ??  ?? VIP ulaznice za mečeve neće se naći u prodaji
VIP ulaznice za mečeve neće se naći u prodaji

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia