Alo!

Dina se raspada od bola, bivši joj traži još para!

Kako saznaje „Alo!“, bivši muž Dine Galorini još ne dozvoljava da ona vidi njihovog sina i ima nove zahteve. Dina pred slomom živaca!

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarević@alo.rs

Učesnica „Parova“Dina Galorini ne prestaje da razmišlja i brine o svom detetu. Njoj bivši suprug ne dozvoljava da vidi sina, zbog čega je ona očajna otkako je ušla u „Parove“.

Kako je Dina već ispričala, ona je dužna da svom bivšem mužu, za koga se udala kao veoma mlada i koji je veoma dobrog imovinskog stanja, plaćala alimentaci­ju 5.000 dinara. On je, međutim, svaki put kada ona to ne bi uradila podnosio tužbu protiv nje, iako, kako je rekla, novac nije davala ne zato što nije htela, već zato što nije imala. Kako je i ispričala, Dina je primala maminu penziju, ali kada je napunila 26 godina, izgubila je pravo na nju, pa joj je tek tada bilo teško da plaća alimentaci­ju. Taman kada je pomislila da će sve krenuti nabolje, Dinu je, kako „Alo!“saznaje, sačekao novi šok: bivši suprug traži veću alimentaci­ju!

Naime, juče je produkcija TV „Hepi“Dinu iznenadila vešću da je protiv njenog bivšeg podneta krivična prijava. U studio TV „Hepi“došao je poštar i Dini doneo vest:

- Dina, protiv tvog muža je podneta krivična prijava!

Dina je u tom trenutku iznenađeno zaćutala, pa potom rekla da je ta odluka ispravna. Ipak, to nije kraj Dininim mukama. Kako „Alo!“saznaje iz produkcije TV „Hepi“, Dinin suprug traži od nje veću alimentaci­ju, što je Dinu šokiralo i bacilo u očaj.

- Prvo je sramno što socijalna služba, s kojom smo kontaktira­li, ništa ne čini po pitanju slučaja Dine Galorini. Produkcija TV „Hepi“je zvala socijalnu službu kako bi pomogla učesnici da vidi svoje dete, na šta ima pravo. Dina je u „Parove“ušla kako bi pokušala da zaradi novac, a ne da ne radi ništa! Ona kao i svaka majka ima pravo da vidi svoje dete - kažu za „Alo!“u produkciji.

Međutim „Alo!“otkriva da Dina Galorini ima novi problem:

- Njen suprug traži veću alimentaci­ju! Umesto 5.000 dinara, koliko je plaćala do sada, Dina će morati da daje još para! Ona je očajna, bukvalno se raspada od tuge i bola. Ne znamo koliko će još izdržati ovu agoniju, jer se nadala da će uskoro videti svog sinčića. Da li će produkcija TV „Hepi“uspeti da joj pomogne ne znamo, ali nam je teško da je ovakvu gledamo, jer znamo koliko voli svoje dete i znamo da je zbog njega i ušla u rijaliti kako bi sebi obezbedila bolju budućnost - kaže za „Alo!“prijatelj Dine Galorini.

 ??  ?? Dina sa sinom
Dina sa sinom
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia