Alo!

Ne može bez svog muškarca!

Produkcija joj omogućila da se čuje sa dečkom, posle čega se jedva smirila

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Ružica Veljković već danima se ne oseća dobro jer joj nedostaje dečko, o kojem nije htela da priča ni sa kim od ukućana. Ona je sve to držala u sebi, iako su svi primetili da atraktivnu brinetu nešto muči i da nije sva svoja.

Jedino što je otkrila jeste da je zauzeta, da ne želi da pravi gluposti u vili i da je divan dečko čeka napolju. Međutim, Ružica je morala da sedne na „vruću stolicu” i da odgovora na pitanja ukućana. Nikola Lakić je bio dovitljiv i postavio je Veljkoviće­voj pitanje o momku sa kojim je u vezi. Ona se dvoumila, ali je ipak otvorila dušu, rasplakala se i sve priznala:

- Dugo nisam htela ni sebi da priznam šta osećam prema njemu. Doskora nisam znala u kakvom smo odnosu, ali kada smo pričali, sve mi je jasno, i on mi je mnogo važan - rekla je kroz suze i dodala:

- Mnogo mi je teško bez njega, nedostaje mi. Svaki dan razmišljam šta ću i kako ću. Od kada sam ušla u „Parove”, ja ne ličim na sebe, stalno želim da budem sama, a i često mi se plače. Kada ne mogu da izdržim, ja odem u toalet, zaključam se i plačem, baš sam loše.

Ukućani su posle njene ispovesti bili veoma dirnuti i napokon su shvatili zašto Ružica nije nasmejana. Ipak, njenu bol je shvatila i produkcija TV „Hepi“i posle nekoliko sati je uspostavil­a kontakt sa njenim dečkom. Oni su uspeli da ga nađu i dozvolili Ružici da priča sa Bubicom, koji joj je poručio sledeće:

- Ljubavi, tu sam, volim te najviše na svetu. Najjača si, da znaš - rekao joj je Bubica.

- Budalice, teško mi je bez tebe ovde, nedostaješ mi - rekao joj je dečko a Ružica nije mogla da dođe sebi.

Sve vreme tokom razgovora je plakala i jecala, a kada su završili razgovor, ostala je sama, da se smiri. Posle nekog vremena došla je sebi, a svi su primetili da joj je razgovor veoma prijao i da joj se oči cakle od sreće.

 ??  ??
 ??  ?? Nedelja, 9. septembar 2018.
Nedelja, 9. septembar 2018.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia