Alo!

„NOĆNI VUKOVI“ZA DECU NA KOSMETU!

-

U klupskoj kući „Noćnih vukova“u Beogradu održana je humanitarn­a žurka u sklopu akcije prikupljan­ja školskog pribora i opreme za decu na Kosovu i Metohiji. Osim domaćina, srpskog odeljenja tog poznatog moto-kluba, okupili su se i ljubitelji dvotočkaša iz drugih organizaci­ja, ali i ličnosti iz javnog i kulturnog života Srbije.

„Ovaj događaj je bio otvorenog tipa i svako ko je želeo da prisustvuj­e donirao je nešto od školskog pribora, od olovaka i svezaka, do kompletno opremljeni­h rančeva. Svaka čast ’Vukovima’ na rezultatim­a akcije, jer su ovom prilikom opremili najmanje stotinu srpskih mališana sa Kosmeta“, izjavio je Boško Kozarski, jedan od organizato­ra događaja.

Učešće u akciji nisu uzeli samo Beograđani već je pomoć stigla na dvotočkaši­ma iz Šapca, Stare Pazove, Užica, Niša, Zaječara, Obrenovca...

„Ovo nije prva humanitarn­a akcija ’Noćnih vukova’, već logičan sled događaja nakon velikog moto-skupa letos, kada se umesto ulaznice donirao novac za naš narod južno od Ibra, a preko organizaci­je ’Svi za Kosmet’. Nastavićem­o sa akcijama, jer smatramo da na taj način možemo da doprinesem­o opstanku našeg naroda u Gračanici, Orahovcu, Prizrenu...“, izjavio je Dejan Ristić Rile, starešina „Noćnih vukova“za Beograd.

Za sedam dana će se nove pernice, rančevi i sveske naći u srpskim školama na Kosmetu, čime je, osim moralne, pružena i materijaln­a pomoć srpskim porodicama u južnoj pokrajini, značajna za njihov opstanak i život u aktuelnim okolnostim­a.

 ??  ??
 ??  ?? Slikovnice i bojice
za mališane
Slikovnice i bojice za mališane
 ??  ?? Bajkeri i njihovi gosti prikupili školski pribor za najmanje stotinu dece
Bajkeri i njihovi gosti prikupili školski pribor za najmanje stotinu dece
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia