Alo!

Puškom je ranio u leđa, pa overio iz pištolja!

- Piše: B. A. redakcija@alo.rs

U kući je bilo 2.000 evra, a ubica je pronašao i odneo oko 500 Obdukcija je pokazala da je Miladija Kočović prvo pogođena sačmom iz lovačke puške, a da je dokrajčena metkom u slepoočnic­u

Surovo ubio nedužnu staricu! Miladija Kočović (77) iz planinskog sela Goševo kod Sjenice najpre je pogođena u leđa jednim metkom iz puške, a onda je hicem iz pištolja overena u glavu!

Kako „Alo!“saznaje, angažovane su desetine policajaca iz Sjenice, Novog Pazara i Beograda, koji rade na otkrivanju ubice koji je surovo ubio staricu Miladiju Kočović iz Goševa kod Sjenice.

- Imamo određena saznanja, ali su provere još u toku. Tokom obdukcije smo saznali da je Miladija ubijena sa dva metka, a ne jednim, kako je prvobitno izgledalo. Ubica je u nju najpre pucao u leđa, i to iz puške, a onda se vratio i overio je jednim hicem iz pištolja u slepoočnic­u - kaže za

„Alo!“izvor iz novopazars­ke policije koji je uključen u istragu.

Miladija je ubijena na pragu katuna na kojem je živela dok je čuvala stoku. Pretpostav­lja se da je Miladija videla pljačkaša neposredno posle pljačke njene kuće i da je zbog toga pucao u nju. - Najverovat­nije je žena naišla i

uhvatila lopova na delu. Pretpostav­ljamo da je bežao iz kuće sa ukradenim oružjem i novcem. Žena je došla baš u trenutku kada je izlazio, zbog čega je lopov ispalio dva hica i usmrtio je. Ova je teza koja se još proverava - kaže naš izvor.

Porodica je policiji prijavila da je ubica iz kuće odneo novac, pušku i pištolj.

- Istragu smo proširili sve do Crne Gore, koja je blizu ovog sela. Vrlo je moguće da je ubica tamo pobegao. Proverava

se da li je Miladija ubijena oružjem koje je posedovala njena porodica. U kući je bilo 2.000 evra, a ubica je pronašao i odneo oko 500. Druge stvari nisu odnete iz ovog domaćinstv­a - kaže naš sagovornik, dok rodbina ima samo reči hvale za staricu.

- Čuvala je stoku, bavila se poljoprivr­edom, pomagala je mužu i sinu, kao da je muško. Ostaše njih dvojica sami, bez ženske ruke - kaže rođaka ubijene žene.

 ??  ?? Automobil prenet na vanredni tehnički pregled
Automobil prenet na vanredni tehnički pregled

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia