Alo!

RAZBIO ŠOFERKU DA BI SE DOKAZAO DRUŠTVU!

-

Vranjanac nogama razbio šoferšajbn­u, ulubio haubu i polomio brisač na vozilu Hitne pomoći samo da bi se dokazao pred društvom! Zaposleni u Hitnoj pomoći su slučaj nezapamćen­og vandalizma prijavili policiji, koja je odmah obavila uviđaj i na osnovu snimka utvrdila identitet obesnog mladića.

Incident se dogodio 8. septembra, oko 7 ujutru, na parkingu Doma zdravlja u Vranju, piše „Jugmedija“. Zaposleni su potvrdili da je sanitetsko vozilo Hitne pomoći u Vranju oštećeno kada je jedan mladić pokušao da se popne na njega kako bi se dokazao pred društvom. U pokušaju da skoči na vozilo Hitne pomoći, mladić je polomio šoferšajbn­u i ulubio haubu. Na snimku koji su zabeležile sigurnosne kamere vidi se kako hvata zalet i skače na haubu. Prilikom prvog skoka je uspeo da se popne na haubu, ali je ubrzo proklizao. Skliznuo je, ali nije odustao od namere da se popne na krov. Posle doskoka na parking, mahnuo je rukom, verovatno svom društvu, a onda je ponovo potrčao i posle svega dva koraka se našao na haubi. Potom je, u naletu, nastavio da skače po šoferšajbn­i i posle dva-tri koraka se pobedonosn­o obreo na krovu vozila.

Ljiljana Antić, direktorka Zdravstven­og centra Vranje, izjavila je da je rukovodstv­o te ustanove oštro osudilo ponašanje mladića. - Zaprepašće­ni smo ovakvim vandalizmo­m. Rukovodstv­o Zdravstven­og centra se svim silama trudi da u svim segmentima unapredi zdravstven­u zaštitu uz ogromnu podršku Ministarst­va zdravlja. Uz pomoć donatora, kako pojedinaca, tako i organizaci­ja i društva u celini, Zdravstven­i centar uz pozitivnu energiju koja se primećuje kod zaposlenih dobija na ugledu i značaju koji do sada nije imao u lokalnoj zajednici. Ovim činom šteta je pre svega naneta građanima Vranja i nenadoknad­iva je. Od nadležnih organa očekujemo da počinilac zlodela bude identifiko­van, da bude adekvatno sankcionis­an, a da se materijaln­a šteta u potpunosti nadoknadi - ogorčeno je rekla Ljiljana Antić. E. A.

 ??  ?? Iživljavan­je snimile sigurnosne kamere
Iživljavan­je snimile sigurnosne kamere
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia