Alo!

Zbog njegovog dosijea mi nisu dali da usvojim dete

-

Pevačica Voljenka, učesnica „Parova 7“i zvezda devedeseti­h, u potresnoj ispovesti prepričala je traume koje je doživela jer je volela čoveka koji je bio sa one strane zakona. Njen partner je, kako je ranije ispričala, bio član zvezdarsko­g klana. Voljenka je patila zbog svih njegovih hapšenja, a dotuklo ju je ono koje je dogodilo u Ekvadoru:

- Vi ne možete da zamislite, on je visok, lepo građen čovek, koji je uvek držao do sebe. Markirana garderoba, cipele, ma sve. A na snimku tog hapšenja je bio povijene glave, ćelav i nije ličio na sebe - prisećala se Voljenka.

- Dok je on išao od zatvora do zatvora, njegova ekipa mi je svakodnevn­o pretila i nije bilo prijatno. Ali ti ljudi su bili brzo raskrinkan­i, a ja sam polako vraćala svoj život u normalu - ispričala Voljenka.

On joj je, kako je rekla, obezbedio sjaj i luksuz, putovanja, vožnju najskuplji­m automobili­ma… Poznato je da je Voljenka veliki ljubitelj životinja i da je bila vlasnica azila, a on joj je omogućio da sve te životinje budu sa njima u kući na Dedinju:

- On mi je srušio san, ali je i jedini čovek u mom životu. Našli smo dete koje smo hteli da usvojimo, ali kada su saznali da on ima dosije, za koji ja nisam znala, nisu nam dali da usvojimo dete. Njega su stalno hapsili i premeštali iz zatvora u zatvor. Pisao mi je ove godine, ali nisam verovala da je on dok mu nisam čula glas - ispričala je Voljenka.

S. A.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia