Alo!

Tukao me je, ali mi nije UBIO VERU U LJUBAV!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Turska zvezda Džanan Erguder, koju gledamo kao Gulfem u seriji „Rat ruža“, prošla je pakao zlostavlja­nja, a sada uživa u sreći koju nije mogla ni da sanja! Džanan Erduger je živela u Americi, bila je uspešna pozorišna glumica, a bila je i udata za američkog reditelja Krisa Burka. Njihova ljubav je kratko trajala, razveli su se 2008. godine, a Džanan je tada dobila poziv da se vrati u rodnu Tursku i dobila ulogu u čuvenoj seriji „1001 noć“.

To je početak njene bogate i uspešne karijere u Turskoj. Lepa glumica je odlučila da u svojoj zemlji gradi karijeru, a na setu serije „1001 noć“zaljubila se u kolegu Tardua Florduna. O, kako je to bila jaka ljubav! Mislila je da nikada neće nekoga voleti kao njega. Njihova ljubav je ostala u senci romanse koju su na setu doživeli glavni glumci serije Berguzar Korel i Halit Ergenč, ali to nije bilo važno za Džanan. Ona je uživala pored Tardua, sve dok jedna bezazlena situacija nije kod njega izazvala ljubomoru. Džanan, koja je tada već bila afirmisana kao glumica, koja je samostalna i savremena žena, nije mogla da poveruje da muškarac njenog života tako reaguje. Nikada nije zaboravila scenu koju joj je napravio samo zato što se pozdravila sa prijatelje­m, ali mu je oprostila, i njihova veza je opstala. Sve do večeri kada se on vratio sa jednog snimanja i ponovo počeo da odmerava svaku njenu reč i svaki njen pokret. Bio je pijan i udario ju je jednom, dvaput... Sve se završilo tako što je Džanan ležala nekoliko dana u bolnici, a protiv Tardua je podneta krivična prijava... Rastali su se, a glumica je pokušala da sakrije od javnosti sve što se dešavalo, međutim, to nije bilo moguće. Oboje su bili previše popularni. Kada je kasnije pričala o svom iskustvu, izjavila je da je važno da, uprkos svim tim batinama, nije umrla njena želja za ljubavlju, nisu umrle vera i nada da prava ljubav negde postoji i za nju.

Nije pogrešila. Džanan je u martu rodila sinčića, a u braku je sa Kenanom Edžeom, koji je nežan suprug i otac. Džanan uživa u skladnom braku, turski mediji ne prestaju da je opsedaju, pa su je fotografis­ali i na letovanju u Bodrumu, a uz te fotografij­e preneli su i priču o Džanan i njenoj sudbini, po kojoj bi zaista mogla da se snimi dobra telenovela.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia