Alo!

MONSTRUM IZ SREMSKIH KARLOVACA OSTAVIO ČOVEKA U ŠUMI Vezao ga za drvo i pustio da umre!

- Piše: E. SADIKU enis.sadiku@alo.rs

Tela dvojce ubijenih muškaraca nađena su u Vojvodini za samo dva dana!

Leš Živote M. (64) u fazi raspadanja pronađen je u šumi u blizini Sremskih Karlovaca vezan za drvo, dok je juče u selu Karavukovo, nadomak Sombora, nađen leš muškarca sa povredama od vatrenog oružja. Života je izdahnuo jer je od 31. avgusta bio u šumi vezan za drvo, a zbog surovog ubistva uhapšen je njegov poznanik (16)!

Kako saznajemo, ljubitelji prirode su tokom šetnje 9. septembra posle podne naišli na telo vezano za drvo, koje je bilo u fazi raspadanja i odmah obavestili policiju.

- Ruke i noge su mu bile vezena oko drveta. Rukama je obgrlio stablo, dok su noge bile raširene, ali na telu nije imao uboda niti prostrelni­h rana koje bi ukazivale na to da je mučen i tučen. Posle identifika­cije, telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo vreme i uzrok smrti - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, u početku se nije isključiva­la mogućnost samoubistv­a, ali su meštani pomogli policiji i ukazali da je Životu maltretira­o jedan maloletnik iz komšiluka.

- Života je dugogodišn­ji psihijatri­jski bolesnik. Živeo je sa majkom, koja se dugo lečila od iste bolesti. Života je bio na nivou deteta i zbog toga se našao na meti mladića iz kraja. Komšija ga je često maltretira­o, vređao i ismevao, ali mu je on sve to praštao. Bio je dobrodušan - reko je jedan od njegovih komšija.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, inspektori su bili zatečeni otkrićem da iza zločina stoji dečak!

- Maloletnik je nagovorio Životu da sa njim ode u obližnju šumu i vezao mu ruke i noge za drvo i tako ga ostavio! Nesrećni čovek je u međuvremen­u preminuo, jer nije uspeo da se odveže niti da dozove pomoć - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, maloletnik prilikom privođenja nije pokazao nikakve emocije, samo se smeškao i ćutao! Njemu je određeno zadržavanj­e do 48 sati, nakon čega će biti sproveden sudiji za maloletnik­e u Višem sudu u Novom Sadu. Daljom istragom treba da se utvrdi motiv za ovaj bezumni i divljački čin maloletnik­a.

Meštani kažu da je maloletnik poznat kao nasilnik i da je prosto uživao da maltretira slabije od sebe.

Drugo ubistvo su otkrili meštani sela Karavukovo kod Sombora.

- Uviđajem je utvrđeno da na telu muškarca postoji ulazna rana i da je smrt nastupila jer je upucan. Sumnjamo da je bio u krađi na njivi, pa da ga je neko sačekao i upucao. Istragom treba da se utvrdi da li je ubijen tu gde je pronađen ili je telo eventualno doneto - navodi naš sagovornik upoznat sa slučajem.

Maloletnik (16) iz Sremskih Karlovaca odveo je psihijatri­jskog

bolesnika Životu M. (64) van naselja, nagovorio ga da obgrli

stablo i vezao ga kanapom

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia