Alo!

UBO SE 19 PUTA ZBOG SMRTI SINA

Filip Lakatoš isekao je plućnu i srčanu maramicu i iskasapio se po stomaku, ali je posle operacije, koja je trajala 12 sati, preživeo

- Piše: MIROSLAVA OBADIĆ redakcija@alo.rs

Filip Lakatoš (19) iz Srpske Crnje ubo se nožem 19 puta ispred prijemnog odeljenja Opšte bolnice u Kikindi kada je saznao da je njegov devetomese­čni sin Laris umro zbog povišene temperatur­e, koju je dobio zbog rasta prvih zuba!

Tragedija se dogodila u petak uveče kada je Filip sa medicinsko­m ekipom Doma zdravlja iz Srpske Crnje stigao u tu bolnicu sa bolesnom bebom, koja je na putu do bolnice prestala da diše. Bezuspešno je pokušana reanimacij­a, a otac deteta se izbo nožem na vratima bolnice kada mu je saopštena tragična vest. Lekari su mu odmah ukazali pomoć i uputili ga na lečenje u Sremsku Kamenicu. Filip se trenutno nalazi na lečenju u Klinici za grudnu hirurgiju Instituta za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici.

Porodica Filipa Lakatoša kaže da ništa nije upućivalo da će zbog rasta zubića i povišene temperatur­e Laris izgubiti životnu bitku na putu od Srpske Crnje do Kikinde. Izdahnuo je samo dan nakon što je pušten iz bolnice u Zrenjaninu.

- Rasli su mu zubići i imao je temperatur­u kada su ga odveli kod lekara. Dobio je uput za bolnicu u Zrenjaninu, gde su mu prepisali čepiće, „brufen“i praškove - kroz plač priča Larisov pradeda Ostoja Jovanović.

Rođaka Božica Tomini kaže da njegovo majušno srce nije izdržalo.

U jednom trenutku je počeo da plavi u predelu usana kada je stigao kući. Pokušala sam da ga održavam u životu dok ne stignu u kikindsku bolnicu, ali je nažalost naš Laris preminuo - kaže Božica.

Larisov pradeda Ostoja tužno konstatuje da je u pitanju velika nepravda prema

 ??  ?? Majka Dragana Porodična kuća u Srpskoj Crnji
Majka Dragana Porodična kuća u Srpskoj Crnji
 ??  ??
 ??  ?? Pokušao da se ubije:
Filip Lakatoš
Pokušao da se ubije: Filip Lakatoš
 ??  ?? Očajan: Filipov deda Ostoja
Očajan: Filipov deda Ostoja

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia