Alo!

FINANSIRAO ME JE, a ja sam ga posećivala u zatvoru!

Andrijana Dabetić postala je učesnica rijaliti programa „Parovi”, gde je otkrila detalje iz svog života

-

Pevačica Anči, koja se proslavila tokom devedeseti­h godina, a koja je već duži vremenski period u ilegali, rešila je da se vrati na estradnu scenu. S obzirom na to da je recept za uspeh u Srbiji obavezan ulazak u rijaliti programe, tako je i ona odlučila da postane učesnica „Parova”.

Andrijana Dabetić je potvrdila šuškanja da je bila u šemi sa kontroverz­nim biznismeno­m Jezdimirom Vasiljević­em, poznatijim kao Gazda Jezda.

- Imala sam dvadeset godina kada sam počela da pevam u „Maestralu” u Crnoj Gori. Pevala sam svako veče, a tu su dolazili svi važni ljudi. Jezda me je tada zapazio, ali kako mene nikada nisu zanimali moćni ljudi, ja sam ga ignorisala. Očigledno se to njemu dopalo, pa sam mu zbog toga bila zanimljiva. Ubrzo smo se upoznali i on je pomogao izlazak mog prvog albuma - otkrila je Anči.

S obzirom na to da je Gazda Jezda zbog višemilion­skog oštećenja građana Srbije početkom devedeseti­h proveo nekoliko godina u zatvoru, Anči je otkrila da ga je redovno obilazila.

- U tom periodu njegovog životu svi su mu okrenuli leđa. Ja nisam bila jedna od njih. Želela sam da mu pomognem, kao što je on meni. Redovno sam ga obilazila i bila tu za njega rekla je Anči.

Na pitanje voditeljke Anđele Lakićević da li mu je pozajmila novac kada je izašao iz zatvora, kratko je rekla:

- Možda i jesam, ali ne bih o tome - rekla je Anči. S. A.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia