Alo!

Članovi žirija postaju mentori takmičara

-

Snimanje 13 sezone šoua „Zvezde Granda“počela je juče, a osim za takmičare, popularni muzički šou doneće i novine i za članove žirija. Kako „Alo!“otkriva, članovi žirija, kojem se ove godine pridružio Đorđe David, najpre će morati da glasaju za kandidate kojima žele da budu mentori, ali će izbor mentora zavisiti od samih takmičara. Nakon što kandidati budu izabrali mentora, podeliće se u grupe, pa će se tako i takmičiti.

- Raduje me što ćemo biti veoma važni budućim takmičarim­a, jer se naša uloga sada proširuje. Drago mi je i što nam se Đorđe David pridružio, jer nam treba neko ko je britak na jeziku. Osim toga, on je izuzetno duhovit, brzo misli, a oduševio me je pevačkim umećem kada sam ga slušala na koncertu Kornelija Kovača u Narodnom pozorištu - rekla je Ana Bekuta, dok je Snežana Đurišić potanko objasnila nova pravila takmičenja.

- Inovacije koje smo uveli prilično su obavezujuć­e za žiri, jer će članovi biti mentori kandidatim­a. A to nije šala. Naša uloga kao produkcijs­kog žirija je takođe promenjena, pa ukoliko njih petoro ne budu hteli nekog od kandidata, mi možemo da ga uzmemo i da radimo sa njim. Biće interesant­no i jedva čekam da počne, osim što imamo novu scenografi­ju, imamo i nova pravila glasanja - rekla je Snežana Đurišić, dok je Jelena Karleuša otkrila kako bi usmeravala koleginicu Viki Miljković da se pojavi kao kandidat za „Zvezde Granda“.

- Prvo, ne bih je ni uzela u svoju ekipu, ali kada bih morala, kod Viki bih sve promenila, izuzev pevanja. Njen problem je što šou-biznis shvata na retro način i što izgleda kao Ceca iz devedeseti­h. Ne bih joj ni menjala boju kose, jer je njena kosa najmanji problem - kaže

Karleuša. S.andrić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia