Alo!

CIRKUSANTI U OPOZICIJI

-

Cirkus-opozicija!

Nijedna opoziciona stranka nema odgovor na ključna pitanja koja su od koristi našoj zemlji i narodu, ali su juče svi komentaris­ali lapsus Marka Đurića, direktora Kancelarij­e za Kosovo i Metohiju, iz 2015. godine.

Naime, nakon što je na društvenim mrežama osvanuo deo intervjua direktora Kancelarij­e za Kosovo i Metohiju Marka Đurića, koji je dao pre tri godine, a u kojem je govorio o natalitetu na Kosovu, hejteri, pripadnici opozicije i oni koji ih podržavaju jedva su dočekali da saspu na njega drvlju i kamenju.

Sam Đurić je i posle tri godine istakao da mu je simpatično to što su posle njegove rečenice „da je bio na Kosovu i da zna da će se mnogo više beba roditi te 2015. godine” on i voditelj prasnuli u smeh i da čovekov život neće biti vredan življenja ukoliko se ne šali.

Naravno, opozicija i njihovi sledbenici to nisu razumeli, već su najstrašni­je počeli da se podsmevaju direktoru Kancelarij­e za Kosovo i Metohiju. Nijednog trenutka se nisu založili da uhapšeni Arno Gujon bude pušten na slobodu. Nijedna opoziciona stranka se nije zapitala zašto je uhapšen francuski humanitara­c koji obožava Srbe i pomaže našem stanovništ­vu na Kosovu i Metohiji.

Nijedna stranka nije reagovala na stav Petrita Seljimija da je Gujon „desničar” i da zato nije pušten na slobodu, a u stvari je humanitara­c. Nijedna stranka iz redova opozicije nema platformu za rešenje Kosova, niti stav o poseti američkog izaslanika. Valjda se bave onim što najbolje umeju - podsmehom, vređanjem, napadanjem neistomišl­jenika na sve moguće načine... A kada je reč o važnim državnim pitanjima, naravno, nemaju odgovora. E. A.

 ??  ?? Ismevaju Đurića, a nemaju odgovora ni na jedno ključno pitanje
Ismevaju Đurića, a nemaju odgovora ni na jedno ključno pitanje
 ??  ?? Na udaru: Marko Đurić
Na udaru: Marko Đurić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia