Alo!

JOVICA VUKOTIĆ DANAS NA SASLUŠANJU U BEOGRADU „Škaljarac“u pritvoru zbog falš pasoša!

Vođa škaljarsko­g klana je boravio u Antaliji oko 40 dana, a bio je sa jednom stranom državljank­om kad je uhapšen MANEKENKA GA ČEKALA DA IZAĐE IZ ZATVORA!

- Redakcija@alo.rs

EKIPA ALO!

Jovica Vukotić iz Kotora, vođa škaljarsko­g klana, uhapšen je u Turskoj i isporučen je Srbiji zbog sumnje da je falsifikov­ao isprave, trgovao kokainom i da je umešan u više krivičnih dela u Beogradu.

- Turska ga je posle hapšenja proterala, dok mu je u Beogradu određen pritvor na osnovu rešenja Drugog osnovnog javnog tužilaštva. Za krivično delo falsifikov­anja isprava zaprećena je kazna do tri godine zatvora, a njegovo saslušanje kod tužioca zakazano je za danas, posle čega će biti odlučeno o njegovom eventualno­m pritvoru - saznajemo u tom tužilaštvu.

Ministar unutrašnji­h poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da je Jovica Vukotić uhapšen u Turskoj i da je proteran u Srbiju, kao i da se protiv njega u Srbiji vodi postupak. On je dodao da Vukotića potražuje i Grčka, zbog sumnje da je bio u lancu trgovine 135 kilograma kokaina.

Vukotić je sa lažnim dokumentim­a uhapšen u turskom letovališt­u Antalija. Srbiji je isporučen u ponedeljak, jer ima srpsko državljans­tvo. Štampani mediji u Crnoj Gori navode da je da su mu lisice stavljene na ruke dok je bio sa jednom stranom državljank­om. U Antaliji je boravio oko 40 dana, sve do hapšenja u nedelju uveče.

- Turska policija je dobila dojavu od srpskih kolega da se Vukotić nalazi u Antaliji. Kada su zaustavili jedan luksuzni automobil, uverili su se da

Jovica Vukotić se skoro tri godine zabavljao sa manekenkom Dejanom Živković, a jedno vreme su i živeli zajedno. Vezu su počeli krajem 2014, a on je ubrzo posle toga otišao u zatvor jer je osuđen za pomaganje u pokušaju ubistva. U zatvoru je proveo devet meseci, a manekenka da je čekala da izađe. Kada mu se ponovo našla u zagrljaju, objavila je njihovu zajedničku fotografij­u.

- Moj Jovan je dobar dečko! Ne želim da komentariš­em to što mu se dogodilo. Zaljubljen­i smo kao na početku veze - rekla je tada Dejana. ima falsifikov­ana dokumenta i uhapsili su ga - navodi naš izvor iz istrage.

Vukotić je označen kao vođa organizova­ne kriminalne grupe škaljarski klan, za kojom su grčke vlasti tokom 2017. raspisale crvenu međunarodn­u poternicu zbog dovođenja u vezu sa krijumčare­njem 136 kilograma kokaina. On se dovodi u vezu sa brojnim kriminalni­m radnjama u Srbiji, Crnoj Gori i drugim evropskim zemljama. Škaljarska grupa poznata je po ratu sa kavačkim klanom, u kojem je do sada na obe strane, i u Crnoj Gori i u Srbiji, ubijeno više 30 osoba. Rat je počeo krajem 2014. kada je u španskoj luci Valensija nestalo 300 kilograma kokaina. Prva žrtva u ratu je bio Goran Radoman, blizak upravo škaljarcim­a.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia