Alo!

„ULAZIM DA POKAŽEM KO SAM, NISAM MUŠKA KIJA KOCKAR!“

-

Mina Vrbaški je samo dan nakon ulaska u rijaliti program „Zadruga 2“prevarila svog dečka Igora Terzića sa fitnes trenerom Jovicom Putniković­em. Sada, Mini i njenom ljubavniku sledi neprijatno iznenađenj­e - Igor ulazi u „Zadrugu“!

Mina je celu noć provela u suzama jer je javno ponizila svog partnera. Međutim, Terzić nije želeo da komentariš­e ni to što je ona rekla da se nada da će posle rijalitija ostati bar prijatelji.

- Nisam je gledao. Ne želim da komentariš­em ni Minu, ni dešavanja oko nje, niti bilo koju priču koja se dešava unutra - rekao nam je on, a potom uputio na svog PR-A, Branislava Simića, koji je bio opširniji:

- Igor je završio svaku priču koja se tiče Mine Vrbaški i ne želimo da ga iko povezuje s onim što se dogodilo u rijalitiju. Mina Vrbaški ga je samo dan nakon ulaska prevarila, bila je intimna sa drugim dečkom, a sledećih dana još intimnija i time nije ispoštoval­a dogovor koji je imala sa Igorom. Na to je stavljena tačka i Igor će u „ Zadrugu“ući kao Igor, a ne kao prevareni dečko rijaliti učesnice - rekao je Simić, a potom naglasio da ne želi da njegovog klijenta iko gleda kao Kiju Kockar, najpoznati­ju prevarenu ženu i pobednicu prošle sezone.

- Želimo da Igor pokaže ko je i šta je i nije nam cilj da za gledaoce bude nova Kija Kockar jer je to daleko od istine. Mina i on nisu bili u braku, bili su u kratkoj vezi i plan je i pre prevare bio da on uđe, što nije stigao zbog obaveza. On će ući za nekih meseca dana, kada se malo sve zaboravi. Ne razmišlja o tome šta će biti ako ga ona bude napadala. Dovoljno je jak psihički da se odbrani od toga i predstavi se u najboljem svetlu - zaključio je Branislav za „Alo!“. O. K.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia