Alo!

VUČIĆ: OPOZICIJA ĆE MOŽDA I POBEDITI

-

Obilazeći renovirani KBC Zemun, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će opozicija verovatno pobediti na sledećim izborima jer je vođena mržnjom.

Upitan da li na političkoj sceni Srbije postoji jedna partija koja bi mogla da ga pobedi na sledećim izborima, budući da će na sledećim izborima 2020. godine protiv SNS biti između 20 i 30 stranaka, Vučić je rekao da on nikada nije bežao niti će bežati od izbora.

- Neki hoće vlast po svaku cenu, a to što kažete da ih je dvadesettr­idesest, jasno vam je da tu jasne politike nema. Idu jedni s drugima, politike su im nikakve, a želja im je samo vlast. Ne isključuje­m mogućnost da će pobediti, mržnja je strašna pokretačka energija, koja razara i lomi sve pred sobom - kazao je on.

Prema njegovim rečima, radi se o ljudima koji su nedeljama vodili kampanju protiv vakcinacij­e, pa su zaćutali kada su ljudi počeli da umiru. Kako je naveo, imamo situaciju da se u Srbiji brani žena koja je hladnokrvn­o ubila investitor­a.

- Živimo u zemlji patologije, gde se govori: „Živeo ubica“- poručio je Vučić i dodao: „Neka se bolesnici iživljavaj­u na meni, ali ne ovi iz zemunske bolnice već iz neke druge. Srbija se mora izboriti s tim“.

Rekao je i da je izračunao da je u roku samo jedne nedelje protiv njega bilo napisano 90 negativnih strana.

- To je kampanja u kojoj nema ništa osim mržnje. Oni će u tome biti favoriti i oni će verovatno na tim izborima pobediti. Ali, to neće promeniti moju odluku da im se suprotstav­im normalnošć­u i da im pokažem šta smo sve mi postigli rekao je Vučić. J. Đ.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia