Alo!

SINU POLOMILI JAGODIČNU KOST

-

Zoran Obradović je iste noći prebačen na Kliniku za maksilofac­ijalnu hirurgiju u Nišu. Prema oceni lekara, on je teško povređen, ima prelom jagodične kosti, ali nije životno ugrožen. Zoran je bio voljan da razgovara sa novinarima, ali mu je dr Pešić, načelnik odeljenja, izričito zabranio da daje bilo kakve izjave i da se slika. On je trenutno pod policijski­m obezbeđenj­em radi svoje bezbednost­i, a u kratkom telefonsko­m razgovoru nam je potvrdio da ne sme da govori o detaljima zbog istrage.

oslobodili noge i poveli je na sprat.

- Na vrhu stepeništa sam videla još dvojicu maskiranih. Oni su u međuvremen­u sve ispretural­i stvari po sobi naše unuke, koja, srećom, nije bila tu. Tada sam shvatila da nisu došli nasumice. To što su banuli baš u sobu unuke da nađu zlato pokazalo je da seljani nemaju veze s tim, već samo jedna osoba koja je boravila kod nas kada je zlato tamo bilo sakriveno. Zlato je stvarno nekada bilo tamo, ali kada smo prošle godine krečili, deda i ja smo se dogovorili da ga prebacimo u drugu sobu - kaže baka Julijana i dodaje:

- Dukati, narukvice i prstenje, čija je vrednost preko pola miliona dinara, manje su mi vredni od dece, pa sam im mirne duše dala akten-tašnu sa nakitom. Kad su to pokupili, vratili su me u spavaću sobu, ponovo me vezali i zapretili da nikoga ne zovemo, jer će se vratiti i sve nas pobiti - priča uplašena Julijana.

Kad su razbojnici otišli, unuk Aca je uspeo da skine poveze od selotejpa sa svojih ruku, a potom je makazama oslobodio i ostale ukućane. Svima je ukazana lekarska pomoć, a policija je započela potragu za razbojnici­ma.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia