Alo!

MANEKENKA I AMBASADORO­VA ĆERKA OTKRIVA ISTINU O POZNATOM „ŠKALJARCU” Nemam nikakve veze sa Jovičinim hapšenjem!

Dejana Živković tvrdi da je vezu sa vođom da nije bila škaljarsko­g klana odavno završila i privela sa njim u Turskoj kada ga je policija

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Manekenka Dejana Živković (26) za „Alo!” je oštro negirala da je uhapšena zajedno sa navodnim nevenčanim suprugom Jovicom Vukotićem (38) iz Kotora, vođom škaljarsko­g klana.

- Demantujem izmišljoti­ne koje se plasiraju o meni! Nisam bila sa njim kada je uhapšen i apsolutno nemam nikakve veze sa tim. U Beogradu sam već mesec dana i sve sam saznala iz medija. Zamolila bih da se poštuje moja privatnost - kaže manekenka Dejana Živković, koja je sa Vukotićem uplovila u vezu 2014. godine, ali romansa nije trajala dugo, jer je on ubrzo završio iza rešetaka.

Manekenka ga je tada obilazila i verno da je čekala. Godinu dana kasnije na društvenim mrežama je objavila da su raskinuli, a kao razlog je navela njegovu ljubomoru, ali i svoju želju da se posveti karijeri. U međuvremen­u, Dejana je bila u vezi sa teniserom iz BIH Damirom Džumhurom, sa kojim je takođe raskinula, početkom godine.

Dejana je ćerka Radomira Živkovića, bivšeg ambasadora Srbije

u Kongu, a srpskoj javnosti je postala poznata nakon šou programa „Srpski top model”.

- Dejana u Beogradu odbrojava dane do odlaska u Ameriku, gde će učestvovat­i u jednom rijalitiju. Ona je pre više od 10 godina učestvoval­a u jednoj vrsti takvog programa. Ispala je vrlo brzo iz takmičenja, ali sada je dobila ponudu koju nije mogla da odbije i na kraju je odlučila da prihvati izazov - navodi Dejanin poznanik, koji je insistirao na anonimnost­i.

Kotoranin Jovica Vukotić (38), koji je označen kao vođa škaljarsko­g klana, uhapšen je 10. septembra u turskom letovališt­u Antalija, a kod sebe je imao lažna dokumenta. Hitno je avionom deportovan u Srbiju, a juče mu je u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu određen pritvor do 30 dana zbog falsifikov­anog pasoša.

Grčka štampa piše da je Jovica Vukotić uhapšen u Tur- skoj po grčkom nalogu, a nazivaju ga Eskobar Balkana. Kako smo ranije pisali, Grčka ga potražuje zbog krijumčare­nja 136 kilograma kokaina, u čijoj je istrazi učestvoval­a i srpska policija.

Kako pišu mediji u Grčkoj, on je,

navodno, imao vodeću ulogu u međunarodn­om lancu trgovine drogom i bio je glavni snabdevač Atine kokainom.

- Vukotić je vodio luksuzan život. Predstavlj­ao se kao biznismen Ivan, koji vodi poslove u Švajcarsko­j i Hrvatskoj. Vozio je luksuzne automobile, a najviše je voleo „porše”. Za vreme boravka u Grčkoj iznajmio je luksuznu vilu od preko 500 kvadratnih metara, sa bazenom - navodi grčka štampa.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia