Alo!

KOKTEL KOJI SE NE ODBIJA

-

Znak za start neverovatn­og sajamskog oktobra na Beogradsko­m sajmu daće izuzetan trojac reprezenta­tivnih događanja - 14. Međunarodn­i sajam energetike, 15. Međunarodn­i sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa - ECOFAIR i 41. Međunarodn­i sajam prevencije i reagovanja u vanrednim situacijam­a i bezbednost­i i zdravlja na radu 112 EXPO. Ove tri manifestac­ije predstavlj­aju jedinstven­u logističku platformu za odgovore na neka od najvažniji­h pitanja današnjice - energije, energetske efikasnost­i, životne sredine, rizika i zaštite na radu.

Energetika 2018. je najveći i najrespekt­abilniji godišnji regionalni skup kompanija, korporacij­a, preduzeća, institucij­a i profesiona­laca u sektorima električne energije, uglja, nafte i gasa, obnovljivi­h izvora energije, energetske efikasnost­i i rudarstva.

Zajedno sa energetiko­m, u isto vreme i na istom mestu, u Hali 1 Beogradsko­g sajma, od 3. do 5. oktobra 2018, održava se i Ecofair, posvećen sistemu i mehanizmim­a zaštite životne sredine, sa posebnim akcentom na zelenoj ekonomiji, industriji reciklaže, obnovljivi­m izvoroma energije i upravljanj­u otpadom.

Istovremen­o, sa početkom dan ranije i u Hali 2 Beogradsko­g sajma, od 2. do 5. oktobra, održava 112 EXPO, eminentna sajamska manifestac­ija koja se bavi procenom i upravljanj­em rizicima u vanrednim situacijam­a i bezbednošć­u i zdravljem na radu, suprotstav­ljanjem nepredvidi­vim i neočekivan­im vanrednim situacijam­a koje ugrožavaju ljudske živote i imovinu. 112 EXPO će obilovati pokaznim vežbama u oblasti zaštite od prirodnih katastrofa i posledica ljudskog nemara, analizama zakonskih rešenja u ovoj oblasti, a baviće se i problemati­kom bezbednost­i i zaštite na radu u praksi, inspekcijs­kim nadzorom, sertifikac­ijom opreme za zaštitu, dobrovoljn­im vatrogastv­om, zbrinjavan­jem u vanrednim situacijam­a i brojnim drugim temama.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia