Alo!

UČESNICA RIJALITIJA PREŽIVELA DRAMU PRED VIĐANJE SA SINOM Dina strahuje od susreta sa bivšim mužem!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Dina Galorini je odnela prvu pobedu u borbi sa bivšim suprugom Milošem Stanojević­em, koji joj je zabranio da viđa sina nakon što je u rijalitiju „Parovi“ispričala sve potresne detalje njihovog zajedničko­g života. Naime, nakon što je „Alo!“ekskluzivn­o objavio da Dinu bivši suprug sprečava da ostvari roditeljsk­o pravo, koje joj po zakonu pripada, Stanojević se pod pritiskom medija predomisli­o. Dina i Milan treba danas da se sretnu u prostorija­ma Centra za socijalni rad, gde će Stojanović dovesti njihovog sina Viktora.

- Dina je mnogo patila kada joj je produkcija saopštila da njen suprug odbija da dovede dete i ispoštuje njeno roditeljsk­o pravo. Pre nego što je ušla u luksuznu vilu u Zemunu, sa produkcijo­m se dogovorila da joj obezbede prostoriju bez kamera, gde će moći jednom nedeljno da provodi vreme sa sinom. Međutim, već na samom početku su nastali problemi, pa je njen bivši suprug

odbio da dovede dečaka kod majke - kaže naš izvor i dodaje da je produkcija rijalitija „Parovi“odmah preuzela sve potrebne mere kako bi privolela Dininog bivšeg supruga da ispoštuje sudsku odluku.

- U dogovoru sa Dinom, produkcija Televizije „Hepi“je poslala dopis Centru za socijalni rad opštine Čukarica, a potom

i gradskom centru, a u oba slučaja apelovala je da se ispoštuje sudska obaveza i da Galorinije­va viđa dete. Tek nakon toga stvari su se pomerile sa mrtve tačke, a nedavno je Centar za socijalni rad doneo odluku da majka može da viđa dete u njihovim prostorija­ma - kaže naš izvor i objašnjava da Dina strepi od susreta sa bivšim suprugom.

- Dina je prilično ocrnila porodicu bivšeg supruga u „Parovima“, pa je pred milionskim auditoriju­mom ispričala ne samo da su je bivši svekar i svekrva naterali na abortus već i da su joj zagorčali svaki dan koji je provela u njihovoj kući. Zbog toga se i plašila da će joj se bivši osvetiti preko sina, a sada je presrećna što će dečaka konačno videti posle nekoliko nedelja. Plaši se susreta sa Milošem, ali i onoga što bi moglo da se desi u budućnosti. Jer ako je on uspeo da se ogluši o sudsku odluku, ko zna na šta je sve spreman, možda se čak ogluši i o ovu odluku i da se uopšte ne pojavi u Centru - kaže na kraju naš izvor.

Galorinije­va treba da se sretne sa ocem svog deteta u prostorija­ma Centra za socijalni rad, gde će on dovesti dečaka

 ??  ??
 ??  ?? Petak, 14. septembar 2018.
Petak, 14. septembar 2018.
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia