Alo!

Papučaru, je*i se! miliona evra je trebalo da zaradi za godinu dana

Englez u poslednjem trenutku odbio ponudu da dođe u Moskvu i tako izazvao bes pristalica slavnog kluba

- Piše: Ž. VUJIČIĆ zeljko.vujicic@alo.rs

Od ljubavi do mržnje. Džon Teri je spoznao koliko kratak taj put može da bude, a da čak nije ni zakoračio u Moskvu. Čekali su ga tamo raširenih ruku i otvorenog srca, da im bude obožavani idol, a sad očima ne mogu da ga vide. Mrze ga iz dna duše!

Navijači Spartaka „časte“Engleza najsočniji­m uvredama, pošto je odbio da pojača moskovski klub. Možda njihov bes ne bi bio tako jak, možda ga ne bi bilo uopšte da Teri nije odustao u poslednjem trenutku. Slavni fudbaler je maltene bio pred potpisom ugovora, međutim, predomisli­o se i tako izazvao lavinu psovki od fanova Spartaka.

„Rusi imaju izreku: ’Seljak je rekao - seljak učinio.’ Apsolutno ženski čin. Ne poštujem Džona Terija“, glasi jedan od komentara na odluku tridesetse­dmogodišnj­eg defanzivca.

Nekadašnji kapiten engleske reprezenta­cije objavio je na Instagramu da odbija ponudu Spartaka i tako pokrenuo reakciju pripadnika „fratrije“. Između ostalog, napisao je da se konsultova­o s porodicom i da su zajedno odlučili da nije pravi trenutak za selidbu.

„Ti si papučar, Džon. Supruga ti nije dozvolila“, usledio je odgovor na to.

Teri se u istoj objavi zahvalio na ponudi i poželeo klubu i navijačima crveno-belih sve najbolje do kraja sezone, ali to nije ublažio ogorčenje fanova.

„Ti si kukavica, a ne čovek. Spreman sam da ti ovo kažem u lice. Voleo sam te dok si bio u Čelsiju, ali posle ovakvog dela, umro si za mene. Proklet bio!“

Pored uvreda poput „go*no“, „ku*ka“, Teriju su putem društvene mreže upućene i pretnje.

„Je*i se! Daj bože da ne dođeš u Rusiju“, navodi se u komentaru očigledno duboko pogođenog navijača Spartaka.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia