Alo!

Prevari je Steva posle 11 godina!

Pevač je sa devojkom Natašom Ivković bio duže od decenije, a juče su se obećali jedno drugom pred Bogom

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

Posle 11 godina zabavljanj­a, pevač Stevan Anđelković juče je u Beogradu izgovorio sudbonosno „da“svojoj izabranici Nataši Ivković.

Zvezda Kusturičin­e opere „Dom za vešanje“sa svojom izabranico­m uživao je u skladnoj vezi čitavu deceniju, sebično je skrivajući od očiju javnosti. Njihovu ljubav nisu pratili skandali, a par je živeo pod istim krovom koji je Steva nedavno pazario.

- Nataša i ja smo dugo zajedno i ovo je bio logičan sled. Presrećni smo što ćemo ljubav krunisati brakom - izjavio je pevač neposredno pred polaganje zakletve.

Pošto je Anđelković omiljen među kolegama i uživa veliko poštovanje u svojoj matičnoj „Grand produkciji“, na venčanju je okupio veliki broj kolega i prijatelja s estrade.

Rekao nam je da nema tremu, ali bio je pogubljen i nije mogao da skine pogled sa svoje buduće supruge Nataše:

- Veoma sam uzbuđen, baš sam srećan. Nemam tremu uopšte, idemo da krunišemo ono što traje veoma dugo, jedva čekamo - otkrio je Stevan za „Alo!“i dodao da će veliki broj kolega biti na svadbi:

- Biće oko 350 ljudi, doći će dosta mojih kolega. Pozvali smo Emira Kusturicu, nadam se da će i on doći ako bude stigao. Takođe, tu je Dejan Sparavalo sa suprugom, on je komponovao muziku za operu „Dom za vešanje“- iskren je bio pevač dok je mlada dodala:

- Želeli smo da pred Bogom i prijatelji­ma kažemo „da“i da napravimo veselje za kumove i rodbinu - rekla je Nataša, dok mladoženji­na kuma nije mogla da sakrije oduševljen­je što joj se ženi najbolji drugar.

Pevačica Slavica Ćukteraš poželela je mladencima da narednih 100 godina budu zajedno.

- Želim im, naravno, puno dece, ali tek kad oni to požele.

Došla sam puna elana na svadbu i sigurno ću otpevati neku pesmu.

Biće ovo sjajno veselje

- rekla nam je Slavica, koja je, bez obzira na to što je udata, stala da hvata bidermajer.

- Ljudi, mnogo sam uzbuđena i srećna jer mi se ženi najbolji drug. Stevan mi je rekao da ne kasnim na svadbu, ali sam se uspavala 20 minuta. Srećom, nije bilo strašno.

Želim Stevi i Nataši sve najlepše, da se puno vole i da imaju puno zdrave dece - rekla je kroz smeh Milica i otkrila da li uskoro namerava da stane pred oltar.

- Još mi je rano da se udam, ali na svakom venčanju stanem u red za bidermajer, jer me nateraju. Doduše, nikada ga nisam uhvatila, jer nisam od onih devojaka koje se bacaju na bidermajer - kaže

Milica.

i

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia