Alo!

LUNA I NADEŽDA: I dalje volimo bivše!

Đoganijeva i Biljićeva tvrde da neće započeti novu vezu u rijalitiju, jer još nisu prebolele Slobu i Mikija SRPSKA SEKS-BOMB

-

Ljubavna priča Lune Đogani i pevača Slobe Radanovića obeležila je prvu sezonu rijalitija „Zadruga“, dok će druga, kako se čini, proći u blogerkino­m pokušaju da preboli bivšu ljubav. Naime, otkako je počela „Zadruga“, Đoganijeva gotovo svakodnevn­o plače zbog bivšeg momka, a čini se da njene muke jedino razume Nadežda Biljić, koja se takođe zaljubila u rijalitiju. Koliko zapravo pate za bivšim momcima, Luna i Nadežda su otkrile pre dve noći, kada je publika postavljal­a pitanja zadrugarim­a.

„Da li možeš da nam obećaš da ćeš zaboraviti Slobu, jer niko nije vredan tvojih suza?“glasilo je jedno od pitanja koje su gledaoci uputili blogerki.

- Ne mogu da obećam i ne želim da obećam - rekla je kroz suze Luna, a slično priznanje i reakciju imala je i Nadežda, kada su je pitali da li se zaljubila u Adama Đoganija.

- Bila sam i još sam zaljubljen­a samo i isključivo u svog bivšeg dečka, koji se zove Miroslav, a preziva se Đuričić. Adam mi prija kao osoba, prija mi njegov mentalitet, smiruje me, miran je, normalan i kulturan momak, što je danas vrlo retko. Nije mi jasno zašto je samo meni postavljen­o ovo pitanje rekla je Nadežda. S. A.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia